lördag 29 augusti 2015

Sportbilar m m

Även om dagen har varit lugn hos oss idag (bara mannen och jag hemma) så har vi hunnit med en del, men samtidigt kopplat av. Vi tog oss iväg efter frukost och tittade på en sportvagnsutställning. Förra året var jag där också, men då med en vän som jag saknade att ha med mig idag. Lenafena - du är saknad!! ♥ Men mannen fick duga och det gjorde han förstås så bra så. ♥

Här tittar vi på ett imponerande hemmabygge - en motorcykel med Saab-motor och Volvolåda. Sååå häftig!




Mycket annat smått och gott såg vi förstås också. Denna bilen var det lite minnen över - Ronnie Petersons bil:


Jag minns det som det vore igår när han omkom. I vår familj såg vi mycket på dessa formel 1-tävlingar när jag var tonåring. Jag kommer så väl ihåg när jag gick på gymnasiet och första lektionen en morgon när den äldre, lite barske läraren kommer in i klassrummet. Hans första ord var "Ronnie Peterson dog inatt." Det blev knäpptyst.... Han klarade inte kraschen han var med i. Vissa saker minns man tydligt.

Sen tog jag och mannen en runda på alla loppisar som vuxit fram i vår lilla byhåla. Vi har inte tagit oss tid till det, men idag kände vi för att strosa runt på dem. Vi räknade till minst tio stycken, men vi handlade inte på nån... hehe... Men de där loppisarna drar folk från alla möjliga håll och kanter så byn har blommat upp.
En utställning hade jag gärna velat titta på också, men vi var rätt mätta på rännandet när det var dax för den. Hem och slappa lite i soffan istället och då kände vi hur trötta vi var.



Nu laddar vi för kvällsmys. Jag laddar också med att fila på ett känslosamt och öppet inlägg här. Vi får se om jag vågar släppa ut det sen....
Kram på er ♥

Inga kommentarer: