onsdag 2 mars 2011

Orkeslös **** Autism/ADHD

Idag känner jag mig helt urlakad och slut, har lite feberkänning och är orkeslös. Ett tecken på att jag är slutkörd samtidigt som jag inte har skött sömnen de senaste dygnen - lagt mig alldeles för sent och det straffar sig, kroppen säger ifrån. Hämtade sonen på "fritids" för en dryg timme sen då jag jobbat färdigt och min önskan för ikväll är att bara slappa och inte göra ett handtag. Hoppas sonen är inne på samma linje... För min del blir det ett tidigt sänggående ikväll för att kunna vara på banan igen i morgon. En sån här dag längtar jag extra mycket efter ett positivt besked från fk på min ansökan om assistans... det skulle ju liksom underlätta en del framöver...

I morse visade jag sonen lite mattprover som jag fått låna av en golvläggare (hallgolvet).
Nej, nåt nytt på golvet ville sonen inte ha, han protesterade genast!


Jag: Men det är så mycket hål i mattan, det är ju inte roligt att inte ha ett helt golv.
Sonen: Jag gillar hålen - och det här är mitt favorithål (pekar)!

Haha, visst är det underbart med dessa diagnoser som inte vill ha en endaste liten förändring av något slag! Men i det här fallet tänker jag inte ta hänsyn till diagnoserna - grym mamma som jag är ;).

Men vad svårt det är att välja golv, någon av dem ni ser på bilden tänkte jag att det skulle bli. Väggarna är vita, och en vit möbel står i hallen med svarta detaljer så jag är inne på ett mörkt golv. Blev bara lite fundersam över de mönstrade (nr 2 från vänster och den längst till höger) - om det kanske blir en för rörig känsla av ett sånt golv?? Men snygga är de! Kanske blir det lugnare av de andra (nr 1 och 3 från vänster) som är lite mer enfärgade? Ni kanske kan hjälpa mig välja?!

Ska bli jätteskönt att få det gjort iaf, vi har väntat länge på detta och nu äntligen verkar det vara på G!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här var det rött!!!
Vilket är ditt favorithål i golvet då Bellan? Ha ha ha, jaa du ibland är det faktiskt riktigt roligt i Diagnoslandet!!!Men du så svårt att välja golv. Det ska man ju leva med ett bra tag framöver. Men om det är vitt förövrigt och med den vita byrån så skulle nog jag välja ett golv med lite "rörelse" i om du förstår vad jag menar, och mörkt men inte svart. Det blir väl nr2 på bilden.
Hoppas att du kom isäng och får sova gott nu så du kan stå på benen imorgonbitti!
Kram på dig goaste Bellan!
Lena

Anonym sa...

Haha! Favvo-hål, vad söt han är :)

Har du kollat på Forbo och Tarketts hemsidor? Där kanske dom har bilder på golven som dom ser ut när dom är lagda... Du ska få adressen till Görans hemsida men jag skickar den på fb. Där finns länkar och lite bilder. Det är ju jättesvårt att se på ett litet prov hur det blir på ett helt golv. På din bild fastnade jag för den som ligger underst till vänster. Fast man måste se och känna så det är svårt att avgöra på ett foto.

Lycka till hursomhelst!
Kram Nina!