tisdag 15 mars 2011

Grus i maskineriet **** Autism/ADHD

Sonen blev hemma idag också, förkylningen blev lite kraftig så han har inte haft nån aptit och han har varit väldigt trött. Han blir hemma i morgon också. Jag klättrar på väggarna, hade inte tänkt vara hemma och slå dank, men man har ju inget val. Vi myser lite i soffan, har spelat lite spel m m. Kanske kan vi dela på dagen i morgon, jag och mannen, jag skulle behöva ta mig till jobbet några timmar.

Idag skulle vi egentligen haft ett möte på högstadiet med rektorn där och även skolchefen. Men det har blivit inställt :( Anledningen är att rektorn blivit sjuk och ligger inlagd på sjukhus. Vet inte om hon gått in i väggen eller om det är nåt annat - kan vara en kombination tror jag. Tråkigt på alla sätt och vis, tycker jag. Jag hoppas naturligtvis för hennes skull att hon snart tillfrisknar och är på benen igen. Sen blir man förstås frustrerad över att planerna för sonen har stagnerat. Tiden går och det händer inte så mycket! Fick veta igår att ansökningarna som är inskickade angående annonsen om att anställa en resurs till sonen - ja... de är inte ens öppnade - MORR.... Det borde ha varit så gott som klart vid det här laget. Jag pratade med skolchefen i fredags och han visste ingenting om nånting när det gällde anställningsansökningarna. Kan ju lugnt påstå att det uppstått grus i maskineriet just nu!  Jag ska försöka behålla lugnet, försöka intala mig att det löser sig. Men vi kan inget säga till sonen än, eftersom vi inte alls vet hur det kommer att sluta....

3 kommentarer:

Anonym sa...

det verkar väldigt komplicerat runt din son...mkt special personal mm....varför går han inte i särskoleklass???eftersom han behöver så många resurser/special med bara personer han GILLAR... om han inte klassas in i en särskoleklass..varför kan han inte bara ta den personen han blir till delad???det blir ju en jäkla personalfixering tänker jag..typ som fan jobbar han Då blir det utbrott...asså att han bara kan vara med vissa som han gillar o kommer det nån annan så sparkas han o slåss,,,har en son men liknande diagnoser...Madelen andersson

Anonym sa...

Usch vad tråkigt att det inte händer något på skolfronten. Som du säger så går ju tiden. Det var ju länge sedan du började räta ut frågorna kring din sons fortsatta skolgång.
ÅH vad jag känner igen mig i det där klättrandet på väggarna när man fått gå hemma ett par dagar med sjuka diagnoser. De dagarna skulle man ju önska att man kunde få byta bort.
Sen blir det ju så fula märken på väggen där man klättrat och man kan ju inte hålla på att tapetsera om jämt heller.
Trist!
Hoppas att han kryar på sig snabbt, och att någon tar tag i sonens skolgång//
Kram på dig bergsklättare Bellan ;-)
Lena

Nina sa...

Det där med skolan... Otroligt! Jag hittar inga bättre kommentarer till det :(
Hoppas verkligen det ordnar sig snarast så ni slipper kämpa och oroa er mer runt det nu!
Styrkekramar!
Nina