måndag 7 mars 2011

Cyklingen har börjat **** Autism/ADHD

Sonen kom iväg med taxin idag utan några missöden. Sen kommer han hem med taxin efter skoldagens slut, öppnar dörren - det första han säger när han kliver in är: "Kom nu mamma så cyklar vi!"  Jag förstod att han ville ut och cykla så jag hade förberett mig. Vi cyklade in till affären i samhället och köpte lite gott att stoppa i oss utanför sen. Årets första lilla minifika med cykel blev det.


Han pratade också om att kasta frisbee men ångrade sig sen, vilket jag tyckte var förståndigt. Det var bara två grader varmt och det blåste rätt skapligt, alltså ingen vidare värme.  Men vi har upptäckt att vi har väääldigt dålig kondis, både sonen och jag, så vi behöver komma igång och cykla!

Innan vi cyklade hem kom tåget också, till sonens förtjusning - han har alltid gillat tåg.

.
Sen har dagen avlöpt med en del kortspel, han är inne i en sån period igen. Men jag har ju lite jag måste göra också... Jag hade bl a plockat ut lite grejer från ett förråd för att kunna fylla på med annat. Och vad kommer krälandes där om inte ett riktigt läskigt kryp!


Vi tyckte båda två att den var i maffigaste laget, och vi tyckte den var läskig och otäck. Men vi kunde inte låta bli att glo en del på den iaf. Och jag MÅSTE ju bara fram med kameran förstås! Men jag vågade knappt titta på bilden sen. Sonen förnekade att han var rädd för den - ända tills den försvann under ett obevakat ögonblick, då lyste skräcken ur ögonen på honom... När man tänker efter så känns det lite läskigt att såna här kan kräla över ansiktet på en när man sover... men det sa jag förstås inte till grabben, vill ju inte ha honom vaken hela nätterna framöver ;)  Sov nu gott allesammans!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Oj..det började krypa i hela kroppen här. Fy för spindlar, och de var minsann en baddare!

Så skönt att cyklarna dammats av. Själv har jag en son som inte vill cykla, fast han kan..han ser ingen mening med att göra det nämligen!

ha en skön vecka!
//Maria

Anonym sa...

Ha ha ha jag tror minsann att fantasin skenar ibväg lite väl långt idag du Bellan....Stackars spindlar som bor hos dig. Junior är också livrädd för kryp av olika slag. Jag undrar om det är för att de är så oförutsägbara och att man inte kan förutse vad eller var de ska!

Nej du, efter den här vintern är det väl bara skidåkarna som har kondis, men vad skönt att komma iväg ut ändå.

Hoppas du slipper mardrömmar nu om stora svarta ludna spindlar som kommer krälandes utefter sängbenen och bygger bo i hårbotten ;-)

Sov gott nu vännen, spindlar är också vänner ;-)
Kram på dig//Lena

Nina sa...

UÄÄÄCK! Där höll jag på att stänga av datorn! Det värsta jag vet! Jag hade kastat nåt på den direkt, eller skrikit efter Göran att komma och döda den på stört! *ryyyyser*

Tror han har vårkänslor, grabben :) Härligt!
Kram Nina!