fredag 2 juli 2010

Hemmabad på G **** AS/ADHD

Dagarna avlöser varandra och fortsätter i samma anda. I morse var det något som gick snett och därmed kom utbrotten som ockå avlöste varandra. Stackars storebror som försöker sova och håller sig undan tills vi gjort färdigt morgonbestyren - lugnast så.

Jag tror att sonen var lite uppspelt för dagens äventyr på "fritids". Han och assistenten skulle ut och trampa dressin och äta medhavd matsäck. När de trampat färdigt skulle det bli glass och ev. minigolf. Alltihop var roliga saker som sonen gillar men det är inte lätt när man blir uppspelt och ivrig.

Eftermiddagen har avlöpt bra, tror han var rätt mör efter dagens aktiviteter. När mannen kom hem vid 18-tiden efter jobbet så satte de igång att montera upp poolen och fylla den med vatten.

  

   

    

Det går inte fort att fylla poolen, vi har hållit på i tre timmar nu och den är bara halvfylld...

Detta med att ha pool på tomten har varit en räddning de senaste två åren. Skönt att slippa tjatet om att åka till badstranden - det är tyvärr en för rörig miljö för vår son. Vi tänker inte ens tanken att åka till en fullproppad badstrand med honom. Inte många, eller ens någon, skulle uppskatta hans framfart där. När han inte klarar situationen så blir det inte många rätt för honom. Vi besparar både oss och honom en massa tråkigheter genom att stanna hemma och bada i stället.

Så nu hoppas vi på att det varma vädret ska fortsätta så poolen blir uppvärmd, annars kommer inte jag i plurret kan jag lova. Jag vill ha hööög temp på vattnet.

Inga kommentarer: