måndag 12 juli 2010

NU har vi RITKTIG semester **** AS/ADHD

NU kommer lugnet även till vårt hem! Mannen körde nyss iväg sonen till korttids där han ska vara i sex dygn. Han har aldrig varit på korttids så länge nån gång. Däremot har han varit hos stödfamiljen en sån lång period varje sommar. Nu när de har slutat så blir det ju korttids som får ta över den perioden.

Men lämningen hade visst gått väldigt bra. 23-årige E tog emot idag. Och sonen visste planeringen för dagen: Lisebergsbesök!

Att han längtade till Liseberg gjorde att han kom av sig med ledsamheter vid lämningen. Men han har pratat mycket om den här veckan och faktiskt sett fram emot den. Annars tycker jag som mamma att det känns hemskt att lämna honom så länge, men när han har positiva tankar om veckan så känns det lättare för mig också. Jag hoppas nu att de får en riktigt härlig vecka med många roliga upptåg. Det blev ju bra nu när det bara blev två personal som kommer att jobba under veckan.

Jag och mannen får ta och städa lite här hemma idag. I morgon är det dax för en utflykt för oss också på egen hand (skriver mer i nästa inlägg). Vi ska NJUTA i fulla drag och ladda batterierna, det behöver vi båda två nu.

Inga kommentarer: