torsdag 22 juli 2010

Ljuvliga tystnad **** AS/ADHD

Åh, vad jag njuter just nu. Frukost i min ensamhet. Aldrig har det varit så här tyst i vårt hus som det är nu. Mannen har tagit med sig sonen och flytt fältet ett par dar.

Jag har en underbar man som orkar och vill åka iväg så här med sonen, det tar på hans krafter men han fixar det.   

För mig kommer den stora frågan upp: vad ska jag utnjyttja de här två ensamma dagarna till? Ska jag bara slappa och läsa nån efterlängtad bok som jag aldrig hinner annars. Eller ska jag försöka ta ikapp så mycket som möjligt av sånt man aldrig hinner med i hemmet?

Ligger kanske nära till hands att bara slappa, men jag skulle nog bli stressad av det också. Det som gör att jag hela tiden är stressad i min vardag beror ju på att jag aldrig kommer ikapp i hemmet. Därför ska jag dela tiden 50/50 tror jag. Ska göra nytta men också slappa och läsa lite grand.

Det som står först på schemat för mig nu är att äntligen få putsa mina fönster! Ska också försöka rädda en och annan krukväxt som blivit misskött. Sen väntar utrensning i sonens garderob. Känns som allt som finns där är urvuxet. Han växer ju så det knakar och när jag köper nytt så kan han inte ha det länge, ändå går jag numera på herravdelningen när jag köper T-shirt och tröjor till honom.

Nej, nu får jag sätta fart om det ska bli nåt gjort här!

Inga kommentarer: