fredag 23 juli 2010

Två dagar går fort **** AS/ADHD

Nu har mina två ensamma dagar snart gått. Det går fort när man vill hinna med både det ena och det andra.

Igår putsade jag alla fönster i hela huset - så skönt att äntligen få det gjort. Så nu ser jag ju vad det är för färg på grannens hus... :-). Samtidigt blev det också ett röj bland halvvissna krukväxter som har en egen historia som jag kanske berättar om i ett helt annat inlägg.

Idag har jag bäddat rent i sängarna, tvättat all tvätt som fanns så nu är tvättburken tom! När hände det senast? Jag har också rensat ut i sonens garderob. Blev inte mycket kvar. Blir väl till att köpa nytt igen till skolstarten. Jag har också röjt undan en massa onödigt från hans rum. Vi har kommit fram till att han ska ha så lite grejer som möjligt framme på rummet. Oftast går han dit när han får utbrott (eller vi skickar honom dit för att rädda övriga hemmet). Resultatet blir att allt som finns där ligger utspritt överallt. Mycket går också sönder, för att inte säga det mesta. Ju mindre grejer desto enklare måste det väl bli?! Jag har i flera år önskat att vi kunde inreda ett rum med bara mjuka kuddar dit han kan gå när han får sina utbrott. Då skulle inget farligt kunna hända.... Men tyvärr har vi inte ett rum över till nåt sånt.

Någon bok blev inte läst för mig nu, tyckte det var så skönt att få lite vettigt gjort här hemma i stället. Men jag har lyssnat på en bok medans jag gått här i tystnaden. Det går ju bra det med. Sen är det så mycket mer jag önskar jag hunnit med, men ska ändå känna mig nöjd med det jag hann.

Nu ska jag ta och dammsuga och fixa lite städning i övrigt, så det är någorlunda snyggt när grabbarna kommer hem i morgon. Hade tänkt mig en cykeltur också, men den lär utebli. Det är rena niagarafallet ute, regnar riktigt ordentligt.

Inga kommentarer: