måndag 5 juli 2010

Sonen hämtad på korttids **** AS/ADHD

Mannen och jag hämtade sonen 16:30 nu i eftermiddag på korttids. Ett par små incidenter hade det väl varit under korttidsvistelsen, men inget allvarligt. Ett problem som de säkert kommer att få där, är att min son ringer på grannarnas dörrar och sen sticker därifrån. Hoppas grannarna har tålamod.... På det förra stället som korttids var, så fanns det inga dörrar till grannar så nära som det gör nu. Nu sitter det en dörr precis bredvid korttids dörr.

Men sonen var på gott humör i em och kväll så jag tror han trivts bra i helgen. Bl a hade de varit till Göteborg och gått på universeum och det gillar sonen.

När han kom hem så blev det ett premiärdopp för honom i poolen. Han gillar den, som tur är. Här kan han plaska, dyka, skvätta och ha roligt utan några krav på sig.

    

     

     

Under tiden som sonen badade kom grannens katt på besök. Konstigt att han inte försöker ta sig innanför staketet, men han visar inga tendenser till att vilja klättra över som däremot vår katt gör. Han är en riktig klättrare.

    

Nu tar vi nya tag inför morgondagen. Ordinarie assistenten på skolan/fritids har gått på semester (hon ska ha en 5 veckors lång välförtjänt semester). Därför blir det vikarie 1 som kommer att ha sonen månd-onsd och vikarie 2 som har honom torsd och fred. Sen tar sonen också semester....

Inga kommentarer: