onsdag 30 juni 2010

Oj, vilken dag! **** AS/ADHD

Ja, vilken dag det här blev, blodtrycket stiger och huvudvärken har anlänt... MEN, den här gången beror det inte på sonens diagnoser.

Lämnade sonen strax före nio på "fritids" och åkte till jobbet. Insåg från början att tiden skulle vara knapp idag för att hinna med det jag skulle behöva....

Dessutom skulle jag och mannen åka till grannkommunen för att hämta ett material som det var superbråttom med. Så vi bestämde oss för att åka i samband med lunchen när vi ändå skulle ut. Vi åkte de två milen och lastade i bilen. När vi kommer halvvägs hemåt igen så beter bilen sig lite konstigt så jag kör in till vägkanten. Punktering på ena framdäcket.

Där står vi och försöker fylla på däcket med den "flaskan" som numera är reservdäcket i dagens bilar. Funkade inte som tänkt... Ringde verkstan och la på charmoffensiven så efter 40 minuters väntan kom det en kille med ett riktigt däck som han bytte.
Sinkade med drygt en timme så rullar vi vidare till jobbet och slängde in materialet så killarna fick börja bearbeta det innan dan tog slut. Puh, äntligen fick jag och mannen ta lunch. Samtidigt inser jag att det får nog bli lite kvällsjobb för mig för att ta in det jag missade på dan.

Men jag är glad för att vi åkte mitt på dan så jag inte åkte timmen innan jag skulle hämta sonen på "fritids". Han skulle säkerligen bli osäker och få utbrott när jag inte kommer på den bestämda tiden och det är ju fullt förståeligt.

Ett utbrott har det ändå blivit på hemmafronten. Storebror har kommit tillbaka idag och ska vara här 1,5 vecka. Glädje är för det mesta samma sak som utbrott för sonen men jag tror det lugnar sig bara han vant sig vid att ha storebror hemma igen. 

Inga kommentarer: