måndag 21 juni 2010

Nä, det blev inte bra.... **** AS/ADHD

Ska försöka sammanfatta den här helgen.  

Lördag förmiddag åkte 23-åringen med buss till Stockholm, där han ska vara med sin flickvän en vecka. Han råkade anlända till storstaden mitt i bröllopsyran och fick känna på feststämningen där. Han lyckades till och med fota brudparet så han mailade en bild till mig sen. 

    

Mitt på dagen skulle min man vara assistent till en fotograf. De skulle fota ett annat brudpar. Jag följde med för att se hur en riktig fotograf jobbar. Så här kunde det se ut ibland :-).

  

Kallt, lite blåsigt och stundtals regnigt - tyckte synd om bruden som var baraxlad. Jag fick några fina kort på brudparet också, men lägger inte ut några här utan behåller dem för mig själv....

Och sonen då, hur har det gått i helgen? Det blev väl inte så lyckat för honom när det var så mycket som var oförberett, misstänkte ju det. När vi hämtade honom på korttids i eftermiddag så bröt utbrotten lös så fort vi möttes. Jag hoppas den nya killen O har fått information från sin chef hur min son kan reagera ibland.... Jag hoppas också att det som hände vid hämtningen inte kommer att förstöra deras fortsatta relation. Behöver kanske inte nämna att resten av dagen inte var så lugn och städad...

Nu är jag lite rädd för att vi hamnat i en nedåtgående spiral, att allt bra som byggts upp med trygghet under skolterminen snart kan vara spolierat. Han behöver verkligen landa och komma i balans nu efter alla förändringar som sker, men hur lätt är det att hitta balans nu när det är sommarlov och alla vanliga rutiner är borta?!

      

Som avslutning kan jag inte låta bli att sätta in en bild på det vackra brudparets bukett!

Inga kommentarer: