onsdag 9 juni 2010

Minnesbok... och oro **** AS/ADHD

Det sista sonen gjorde tillsammans med stödfamiljen i söndags var att göra i ordning en minnesbok. En bok som han kan ha kvar och bläddra i när han vill.

Första sidan har en bild på sonen som är tagen alldeles i början när han var hos dem. Här framgår det också att han började där i maj 2003, alltså har han varit där i sju år.

    

Sidorna som följer har lite olika bilder från utflykter och äventyr de gjort tillsammans under åren. Det är så härligt att se hur väl de tagit hand om honom. Klart att vi alla kommer att sakna detta och sonen har pratat om dem ett par dagar nu så vi förstår att tankarna finns även hos honom.

Sista sidan har en bild som är tagen under hans sista dag hos dem. Som ett litet avslut...  


  

De två senaste dagarna har inte fungerat så bra för sonen i skolan. Idag hade han t o m fått utbrott där... och då förstår man att det är något som blivit för mycket. I nuläget är det svårt att peka på en exakt orsak, det är så mycket som händer. Bara det att det går mot sommarlov gör att han inte är harmonisk. Skoldagarna nu på slutet är också fulla av annorlunda saker.

Så har vi uppbrottet med stödfamiljen, och i måndags var det sista gången som hans ledsagare jobbade med honom pga att han flyttar härifrån.

Mycket på en gång....

Inga kommentarer: