måndag 21 juni 2010

Fy, usch och blä... **** AS/ADHD

Den nedåtgående spiralen fortsätter. Tyvärr så verkar den här korttidshelgen ha varit droppen för sonen. Förändringarna med att byta lokaler utan förberedelse och dessutom ny personal var nog mer än han klarade efter alla andra förändringar han fått genomgå den sista tiden. Det har helt enkelt blivit för mycket för honom.

Både lämning och hämtning på "fritids" idag var jobbiga. Men det verkar ändå ha gått rätt bra under fritidstiden, och det är ju skönt.

Eftermiddagen här hemma ska vi inte prata om... rena kaoset... orkar inte ens försöka beskriva den...

Nu hoppas jag att vi nått botten och att sonen kan ta sig upp därifrån. När det blir en sån här jobbig eftermiddag och kväll så rinner det över för både sonen och mig. Då blir man stundtals inte den där pedagogen man skulle behöva vara, resultatet blir att situationen förvärras och det vet man ju så väl.

Nu hoppas jag att en god natts sömn ska få honom på ett bättre humör, idag har hans ansikte varit som ett svart åskmoln i stort sett hela tiden. Och många, många gånger har jag fått höra hur han hatar mig - tröttsamt i längden att lyssna på, trots att jag vet att han inte menar det innerst inne.

Supertrött som han var så har han somnat väldigt tidigt nu, och det är jag glad för. Nu ska jag sätta mina fötter i ett avkopplande fotbad och försöka samla krafter för en ny dag i morgon. Känner riktigt hur trött jag är efter den här dagen....

Inga kommentarer: