torsdag 24 juni 2010

Nya glasögon i alla fall **** AS/ADHD

Sista dagen på fritids idag för den här veckan. Lämningen gick mycket bra - skönt att få en bra start på dagen i alla fall. En incident under förmiddagen där gjorde att det nu blir nya glasögon i alla fall . De går tyvärr inte att laga, de var för demolerade. Olyckshändelse, så det var inget som sonen orsakade, men ett utbrott blev följden av olyckshändelsen ändå.

Så det fortsätter att vara instabilt här hos oss. Bara att han nu får gå utan glasögon säkert i minst en vecka gör ju att han känner att det inte är som vanligt. Nu har vi en långhelg framför oss som får bli en hemmahelg. Vi får ta det lugnt med sonen och inte fresta på diagnoserna i onödan.

Efter fritids idag så kan ni nästan räkna ut vad sonen ville göra.... jo, cykla så klart! Men i morse när han förde det på tal så förberedde jag honom på att vi kunde cykla i skogen i stället. Jag sa att vi inte kunde handla mera glass denna veckan. Och det gick han med på! Det vore jättekul om vi kunde få in en rutin på en cykelrunda ute i naturen så man får lite motion, samtidigt som man slipper tjatet om att köpa glass. 

Nu får jag önska er alla en riktigt trevlig och skön helg!

Inga kommentarer: