onsdag 16 juni 2010

Fler pinsamheter **** AS/ADHD

Undrar om det finns nånting som inte kan hända i en sån här familj som vår.
Detta är ett cigarettändaruttag i bilen...      

Kontakten till GPS:en ska sitta där, även mobilladdare används den till...

Men min son har upptäckt att en 10-krona eller en 50-öring går precis ner i öppningen... Vad händer om man släpper ner en peng där, tror ni? Prova inte... det blir kortslutning! Det syns två punkter i botten att det har bränt där. Dessutom är pengen svår, näst intill omöjlig att få upp.
Mannen tänkte att det bara är att byta säkring.      

Men säkringen till cigarettuttaget satt inte där den enligt instruktionsboken skulle sitta. (Bilden visar några av de säkringar som finns i bilen.) Bara att åka till verkstaden för att se om de kunde klura ut det. Efter mycket om och men så hittade de rätt - det tog en bra stund. De bytte och sen var det bara att tuta och köra igen... tills sonen gjorde samma sak igen häromdan....det går blixtsnabbt när han gör sånt här! Så idag var jag tvungen att ringa bilverkstaden och fråga: "Kommer ni möjligtvis ihåg var säkringen satt?" Svaret jag fick var: "Nej tyvärr, du får nog komma hit så får vi kolla igen!" Verkstadskillen frågade om jag var storrökare och använde cigarettuttaget flitigare än någonsin , men jag kan väl inte riktigt skylla på det, som tur är :-)

Visst kan man klara sig utan uttaget, men i morgon ska mannen och jag på kundbesök en bit härifrån och då är det bra att ha GPS:en som visar vägen...

Inga kommentarer: