måndag 12 april 2010

Klart med ledsagare **** AS/ADHD

Då är första skoldagen efter lovet avklarad. Det har tydligen gått "så där". Inget speciellt har hänt men han var ändå inte i balans. På eftermiddagen ville han att jag skulle dra ut vattenslangen så han fick leka med den och vattnet. Det passade inte i tiden så jag sa nej. Det tog han inte, utan tände på alla han hade. Resultatet ser ni på bilden här nedanför hur han agerade. Stolen var alltså hel innan han satte igång...

Tre timmar varje måndag eftermiddag är det tänkt att sonen ska åka iväg på nåt kul med sin ledsagare. Det är ordnat så att en kille (20 år) ska ta hand om sonen 8 måndagar framöver. Tyvärr flyttar den här killen sen, så då hoppas vi på att nån annan lämplig kan ta över. Idag hade de varit och spelat biljard och dart i stan - kul för båda två, tror jag.
Jag passade på att läsa lite som jag behövde komma igenom. Sen tog jag en stavgångspromenad i det sköna vädret. Det blev inte så långt, sämre kondis får man nog leta efter. Måste försöka komma igång med promenaderna. Kunde förstås inte lämna kameran hemma så en och annan bild fångades. För mig är det avkopplande att strosa runt lite med kameran.
Här har det nog varit ett litet missöde...

Några vårtecken hittade jag också trots att vi har kalla nätter fortfarande. Men idag var det underbart härligt ute.

Inga kommentarer: