måndag 26 april 2010

En skön helg..... **** AS/ADHD

....har nu tagit slut. För sonen har det varit korttids som gällt, jag och mannen har varit fria att göra vad vi velat.
Igår var vi borta en stund på förmiddagen, då fick vi bl a träffa dessa sötisar.
 

Roffe och Dumbo, 4 veckor gamla, man smälter ju!
Vi hann också in på loppisen och köpa en ny "fruktkorg" till våran katt. Han har vuxit ur den han hittills haft. Vi kan inte köpa nån skål i porslin eller liknande, det tar diagnoserna sönder rätt snabbt. Allt måste anpassas efter det.  Oswald accepterade korgen direkt och kurade ihop sig.
Expediten på loppisen skrattade gott när jag berättade vad jag skulle ha den till....:-). Men katten älskar att ligga i en korg på bänken bredvid oss när vi sitter vid datorn.

På eftermiddagen tog jag tag i övervåningen. Den blir liksom eftersatt när jag inte hinner med allt som behövs. Men nu tog jag och röjde undan sånt som inte behöver stå framme och fixade även i ordning i gästrummet.
Här är ett par bilder från sovrummet som går i svart, rött och vitt.

Äldsta sonen hade en period då han samlade på sånt som har med Coca-Cola att göra. Några av rariteterna får stå i vårt sovrum nu eftersom färgerna stämmer.

Under tiden var mannen ute och snyggade till i trädgården. Jag kunde inte låta bli att smita ut en stund och plåta blåsipporna som växer på tomten, våren är här ordentligt!

Innan mysdags på kvällen tog jag en stavgångspromenad.
Idag var vi borta på förmiddagen och mitt på dagen var vi bjudna till en familj på middag tillsammans med en annan familj. De som bjöd oss har själva en utvecklingsstörd vuxen flicka så de har mycket stor förståelse för vår situation - underbara vänner!  
En helg går fort när man har roligt...detta var precis vad jag behövde för att hämta krafter. Nya tag nu inför en ny vecka!

Inga kommentarer: