måndag 12 april 2010

Helgen som gått **** AS/ADHD

Oj, vad helgen har gått fort! Sonen har varit hos stödfamiljen fredag kl 18 till idag söndag kl 18. Igår (lörd) tog jag och mannen bussen tidigt på morgonen till Göteborg. Det var fotomässa på Svenska mässan där så vi tyckte vi skulle ta den utflykten under dagen. Tog bussen för att slippa problemet med parkering och för att kunna slappa lite på vägen.

Idol hade audition så vi såg den enorma kön på samma område där vi stod i kö. Robin Bengtsson underhöll de tappert köande blivande idolerna.

Kunde inte låta bli att fota denna vackra bild på en av fotoutställningarna. Tyckte det var ett underbart uttryck i hennes ansikte. Duktig fotograf som lyckats få till det.

Välkomnande ballonggubbar hängde utanför mässan. De hade visst en barnmässa av nåt slag samtidigt som fotomässan. Men vi hade av förklarliga orsaker inget barn med oss så vi hoppade över den avdelningen.....

Vi hade en trevlig dag som gick fort. Men vi kunde båda slappna av eftersom vi inte hade några krav på oss eller något att passa. Åt och fikade när vi ville, strosade runt lite. Är glad för att fotomässan lyckades inträffa en helg när vi var barnlediga, annars hade det varit omöjligt att åka dit båda två. Men lite timing ska man väl ha ibland.

Grabben verkade lugn och sansad när han kom hem ikväll och jag tror han haft en trevlig helg han också.

I morgon väntar skola igen efter lovet som varit. Hoppas på att det ska bli vanliga rutiner igen.

Inga kommentarer: