måndag 20 oktober 2014

Trötthjärna

Nu har jag träffat berörd skolpersonal idag och pratat igenom problemet som uppstått. Det känns som vi har en lång väg att gå och fortsättning följer. Jag skulle kunna skriva en förklaring här ikväll, men min hjärna är ur funktion så det får vara. Jag ska se om jag kan väcka den i morgon så jag kan skriva lite längre. Ikväll skulle jag behöva gräva lite mer i Turbo också för att hinna låta allt gå framåt, men det känns lite hopplöst. Ännu mera rasade för honom i em, så det känns lite tungjobbat just nu.

Vi tar nya tag i morgon även om jag gruvar mig för den dagen.... Kan man spola fram dygnen lite??




Massvis med tankar går också till min fina vän Å här i bokstavslandet, som i morgon läggs på operationsbordet efter lång kamp. Hjälpen kommer, men att inte veta hur många organ man har kvar i kroppen när man vaknar måste kännas väääääldigt nervöst. En massa lycka till-önskningar härifrån ♥

Kramar till alla fina därute ♥ Ni är många som stöttar och peppar just nu och jag är glad och tacksam över det! Bara så ni vet ♥ ♥ ♥ Bl a ett telefonsamtal ikväll med en av personalkillarna runt Turbo, värmde gott!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

<3 K

Annelie L sa...

️Styrkekramar ❤️

Nina sa...

Kramar om! <3

Mamma Z sa...

Om man ändå hade en spåkula och visste hur man borde göra för att allt skall bli så bra som möjligt.

Stora kämparkramen ❤️

Emelie sa...

h

strutgumman sa...

Kram!