tisdag 28 oktober 2014

Årlig koll

Denna morgonen gick också bra, trots att det stod lite annorlunda saker på schemat för dagen. Vi kom iväg som vi skulle till fritids/korttids och där väntade den nya personalen Tobias. För första gången skulle han ha hand om Turbo under en dag. Han har tidigare endast haft ett kort eftermiddagspass ensam med Turbo. Alltid lika spännande med lämningen och hämtningen, för där kan det bli detaljmissar som betyder mycket för Turbo. Då gäller det att jag är med på noterna och säger de rätta sakerna så han inte blir alltför orolig och får utbrott.


Jag och Turbo tog en sen kvällstur igår!

Mycket riktigt blev det en liten miss. Tobias trodde Turbo skulle komma i skoltaxin, men eftersom det är lov så är det jag som kör honom i vår bil. Därför såg han inte att vi kommit och kom inte heller ut och mötte upp oss. Men till slut såg han när Turbo vinkade ut honom. :) Några lagoma skämt under tiden med Turbo så gick det bra.

Dagen för dem hade nog avlöpt rätt bra, tror jag. Det var svårt att läsa av Turbo efteråt eftersom det fanns flera faktorer som kunde påverka honom till oro. Vi hade nämligen tid för den årliga kollen hos optikern under sena eftermiddagen också, så det var ingen rast och ingen ro idag. Lite spänt var det nog ett tag, men det gick lysande bra där. Vi har en mycket bra optiker och vi begär att få honom varje gång det är dags att åka dit för koll. Han verkar förstå vad som gäller med Turbo och allt flyter på smidigt. Härligt!




Nu är det bara resten av dagen kvar och jag hoppas förstås att den ska fortsätta att avlöpa lugnt och bra. Och Turbo har fått lite att fundera på - vi har gett honom en valmöjlighet. Valet står mellan honom eller mig och det får han bestämma.... klura på den ni!!

Kram för kvällen ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Men åååhh!!! Inte undra på att man är vaken om nätterna när man måste klura på saker så fort man läser här :P

Pussokram, retsticka <3