lördag 18 oktober 2014

Trevar mig fram

En snabb titt in här idag för att berätta att jag gör små trevande försök med att nå Turbo. Försiktigt pejlar jag läget i små, små steg och små, små doser. Mina misstankar verkar helt rätt, men den stora frågan är vilka förändringar vi måste ta till. Som det är nu, kan det helt klart inte fortsätta.

När vi alla berörda har snackat ihop oss och kommit fram till något så kommer det en utförligare förklaring här på bloggen. Tills dess får ni tyvärr nöja er med att veta att det är ett skolproblem, och det är inget enkelt problem. När förklaringen kommer så kommer ni också ännu tydligare förstå hur komplicerat det är att leva med autism och att få vardagen att fungera. När det gäller min son så finns det inga gråzoner utan antingen funkar det eller också funkar det inte alls och då kraschar det totalt eftersom han är utåtagerande - det finns ingen möjlighet att låta det fortsätta även om vi andra tycker det ser bra ut.




Vad vi ska hitta för lösningar på det hela, lär vi få bolla fram och tillbaka ett tag. Men jag kan iaf lugna er med att det jag nämnde igår i inlägget om en grej som gjorde mig arg, har jag fått förklaring till idag. Så vi gör ingen åtgärd med det just nu, utan låter det bero och hoppas att det var en engångsföreteelse.

Nu åter till vardagen trots att det är helg. Kram på er alla fina och goa ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Tänker på er <3