onsdag 26 juni 2013

Jag tar en risk

Nu är jag rejält trött efter den här dagen! Landade på jobbet på förmiddagen..... Alltså, jag var där redan från 9-tiden när jag lämnat av Turbo på fritids/korttids men det var lite körigt den första stunden så jag landade inte innan strax före lunch. Sen blev jag lite sådär.... kände att jag ville vara lite galen.... Men jag hittade inget bra sätt att vara galen på utan att få skämmas inför personalen sen, så jag höll mig lugn ;)

Känner mig nog lite upprymd för nu, Nu, Nuuu äntligen ska jag sätta tänderna i att måla om i matrummet. BORT med all furu! MEN jag får sansa mig och ta lite i taget. Ni vet ju hur det gick förra gången jag försökte! För er som inte har läst eller bara glömt bort det så finns inlägget HÄR.
Den gången fick jag packa ihop mina måleriplaner och lägga dem på hyllan. Nu är det dags igen för ett nytt försök. Detta nyinköpta möblemang som jag hittade på blocket, ska hjälpa mig, tänkte jag. Hur min plan är ska jag redogöra för om ett par dagar när jag har bild på det hela. Det blir lite lättare att förklara då.... Turbo vet ingenting om mina planer..... jag vet att jag tar en risk för att han ska tända till när han kommer hem....


Barbord med tillhörande stolar


Turbo lämnade jag av på fritids/korttids i morse efter en glad morgon här! Han var uppe innan klockradion väckte oss. Han gick t o m in i duschen utan att knota. Vi hade förberett igår kväll att han skulle duscha idag. Nu ska han vara på korttids i två dygn. Förutom jobbet så har jag massor att göra, bl a detta med målningen.... Bilder kommer så småningom och jag är spänd på hur Turbo ska reagera den här gången.....

Måste få berätta en sak innan jag går och knyter mig för den här dagen! Det blir ju flytt av skolan för Turbos del när skolan startar till hösten. Andra lokaler, som behövs göras om, renoveras och fräschas till rejält. Tanken är att Turbo ska skolas in under sommaren genom att få gå dit och bekanta sig med lokalerna tillsammans med personalen Tom på korttids.


En noshornsbaggehane kommer krypande! 


Jag får hela tiden rapporter från en person som har en tjänst som fungerar som samordnare. Han har en position mellan skolchefen och rektorerna om jag förstått det rätt. Han håller oss hela tiden informerade om vad som händer med renoveringen och hur de ligger till i tidsplaneringen. Kanonbra gjort! Häromdagen fick jag ett telefonsamtal där vi diskuterade hur vi ska gå vidare med informationen till Turbo och invänjningen av lokalerna. Renoveringen går framåt snabbare än vad jag trott. Vi var nog flera som var oroliga över om det skulle hinna bli färdigt till skolstarten, men nu ser det ljusare ut iaf. Skönt det!

Kram och godnatt på er alla ♥

3 kommentarer:

Mamma Z sa...

Håller tummarna att det blir bra allting! Förstår din frustration när man så gärna vill göra om men inte kan..när man är sååå less på det gamla.
Om det skulle bli en reaktion, tror du att den skulle hålla i sig länge? Tänker mig typ flera dagar innan turbo landar i det nya.

KRaMEN

Lena sa...

Du är tuff du som gör ett nytt försök, hoppas verkligen att det går bättre än sist :D
Skönt att ni hela tiden är med i vad som händer på skolan så ni hinner vara med och förbereda i god tid innan skolstarten.

Sen blev jag ju rätt nyfiken på vad du inte vågade göra för tok på jobbet? Knasfia <3
Kram på dig!

Nina sa...

Lycka till!
Kram Nina <3