måndag 10 juni 2013

En "bra dag"

Det känns som första riktiga sommarlovsdagen då det varit fritids för Turbo idag. Han var på gott humör i morse även om han var lite trött när jag väckte honom. Och det är ju inte konstigt med tanke på att vi vänt lite på dygnet under långhelgen som var. Turbo har varit uppe lika länge som jag och mannen och det har gått hyfsat bra.

Otto har jobbat med Turbo under dagen och de har nog haft en fin dag tillsammans. Turbo var på gott humör även när jag hämtade mitt på dagen. Sen på eftermiddagen har assistent Nisse varit här några timmar och de hade haft det bra de också. Lugnt och skönt. Så den här dagen kan man sammanfatta som "bara bra". Nu återstår det att se hur det går i morgon då en av de nya vikarierna ska jobba för första gången på riktigt med Turbo på korttids/fritids..... Jag är lite orolig då han har protesterat lite..... Men jag har en plan B i bakfickan ifall det skulle bli stökigt.
Turbo har varit inne i en ny fas i livet en vecka ungefär. Han har hittat en kompis på nån server på nätet som han spelar Minecraft med via Skype. Riktigt härligt att höra honom prata i mikrofon med killen och man hör att han fixar det bra. Annars är man lite orolig för att det lätt kan bli missförstånd och så, men än så länge har allt gått förvånansvärt bra. Vi är glada så länge det varar.

Jag och assistent Nisse har varit till assistansbolaget på förmiddagen för en sista handledningsträff med den psykolog vi haft handledning av under några månader nu. Vi får se om det blir nån fortsättning med henne till hösten. Vi behöver ha ett möte med ledningen för assistansbolaget först så får vi se. Men en del matnyttigt har vi fått med oss och som vi kan använda oss av framöver.

Nu ska vi försöka göra kväller här i rimlig tid så vi inte missar en massa sömn. Ha en skön kväll allesammans ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med en nätkompis! Min Andreas har många såna också. Han har ju vårat extrabarn Julle som jag nämnt i presentationen men inte så mycket i övrigt. De kan bli så osams så det riktigt slår gnistor i datavärlden :-/ Men i övrigt funkar det bra även här.
Jag håller tummarna för att det funkar för Turbo.
Skönt att sommarlovet börjat bra.
Kram.

Tina sa...

Kramar <3