fredag 11 januari 2013

Nu ränner vi igen!

Jaha, nu sitter jag och mannen på tåget och jag passar på att göra ett inlägg här. Vi ska ut på lite galej igen.... Nej, jag vet - vi är inte kloka på en fläck! Eller vi och vi.... den här gången är det helt och hållet mitt fel att vi inte är hemma och tar det lugnt nu. För ta det lugnt, det borde vi göra, trötta och slitna som vi är båda två just nu. Men för ett tag sen slog jag till och bokade bort oss, eftersom det är lite av sista chansen denna helgen. Ska vi uppleva detta så måste det bli NU för sen är det för sent! Så nu är vi iaf på väg och jag hoppas och tror att vi ska få trevligt :) Berättar mer sen!

Men igår kväll kändes det inte helt säkert att vi skulle komma iväg båda två, tyvärr. Jag blev jätteorolig! Turbo låg i sängen och knorrade över att han var tjock i halsen och inte kunde sova :P Hmm.... det bådade inte gott inför den här morgonen. Jag försökte kurera honom direkt och till slut somnade han nog, även om det blev lite för sent för hans del. Jag väckte honom i morse och han klagade inte alls på halsen utan bara på att han var trött. Däremellan var han glad och pigg, dålig verkade han inte vara. Yes!! Hade inte alls varit kul att ställa in våran resa och det hade inte alls varit kul om Turbo åkte på något och blev dålig.


Londonkvarter


Men nu är vi alltså iväg och nu undrar jag om stackars Mt på korttids har fått se ett utbrott.... Ett utbrott som isf var mitt fel! Känns inte alls bra, kan jag säga. Men å andra sidan - vad skulle jag ha gjort? Det är nämligen så att det ska ligga en liten petflaska med coca-cola i packningen som jag fraktar till korttids när det är korttidshelg, det hör till rutinerna. Jag sprang in på kiosken och skulle köpa en och då fanns inte riktigt rätt sort, alltså den han brukar ha. Så jag tar ju den som han dricker nån gång ibland annars och trodde det skulle duga. Men jag fick ett surt sms från Turbo strax efter att han kommit till korttids..... Hoppas att det sura bara kom ut som sms så Mt slapp något ännu värre! Ja, ja, sånt är livet och jag släpper detta till den fina korttidspersonalen som ibland får jobba lite extra hårt..... *harklar och skäms över att jag inte var ute i så god tid så jag hann fixa den rätta sorten på ett annat ställe*

Nu ska vi som sagt njuta av helgen och ledigheten och jag ska väl kunna lägga in lite bildbevis sen på vad vi håller på med bara det inte är fotoförbud helt och hållet :) Kram på er alla och jag önskar er en trevlig fredag med mycket mys!  ♥

1 kommentar:

A sa...

Tänkte på en sak. det är ju faktiskt bra att Turbo lär sig att allt inte alltid blir som han vill:) men förstår ju att det är svårt med tanke på diagnoserna.

skulle man inte kunna göra så att han och assistenten åker iväg och köper rätt cocacola? eller blir det för svårt?