torsdag 31 januari 2013

Nu chockar jag er!

Ha!! Nu blev ni bra chockade och förvirrade va?? Fast ni som enbart läser från mobil märker nog inte så mycket, men ni andra ser stor skillnad på utseendet på bloggen. Inte ofta jag stökar runt och gör om här, tror inte det har hänt sen jag flyttade hit till blogspot och det var ju evigheter sen. Men jag har känt ett tag att det skulle vara kul med nåt nytt, men inte kommit till skott. Så idag när jag varit lite extra trött så har jag suttit och "degat" en stund med det här. Får väl se om jag kan vänja mig vid lite annorlunda struktur här inne....

Nej, hörrni! Jag ska faktiskt inte skriva så mycket här idag. Jag har haft ett par köriga dagar på jobbfronten här och är lite körd i skallen. Eller, jag ska inte bara skylla på jobbet - jag har faktiskt lagt mig alldeles för sent varenda kväll den senaste tiden och jag är förvånad att jag har hållt mig så pass pigg som jag gjort. Men nu känner jag att gränsen är nådd och jag behöver sköta sömnen ordentligt. Så de där svaren på frågorna jag fått - de får vänta ytterligare en dag, tyvärr. Men i morgon tror jag det ska ha lugnat ner sig lite för mig om inget oförutsett inträffar.

Grabben Turbo kom iaf iväg till skolan i morse med taxin. Lite protester möttes jag av när jag väckte honom, men det gick ju bra till slut ändå. På skolan fortsätter det som det varit de senaste dagarna - lite rörigt, men inget som egentligen drabbar Turbo annat än att han ser och förstår att inte allt är som vanligt med annan elev. Jag hoppas det reder ut sig så det blir ordning igen. Idag kändes han ändå lite gladare när han kom hem på eftermiddagen. Ett par torsdagar i rad har vi gett återbud till assistent N pga att Turbo inte varit på humör och orkat med någon utomstående. Men idag så funkade det igen och han var glad och uppåt efteråt - skönt!!
En skoldag kvar denna veckan och jag hoppas den ska flyta på enligt schema. Men vi får väl se, allt kan ju hända och det är vi så väl medvetna om i vår familj.

Vet inte om ni lagt märke till det mitt i allt nytt på den här sidan, men jag har lagt till en bild med en länk i, i högerspalten. Det är en länk till min fotosida på facebook - Nikoninas foton. Så om ni vill får ni gärna klicka på kattbilden och även klicka på Gilla-knappen på fb-sidan så missar du inga bildinlägg som jag gör framöver. Och jag skulle bli jätteglad om fler vill vara med och följa sidan!!

Nejmenhörrni - kram på er därute ♥ "Ses"

4 kommentarer:

Nina sa...

Haha, jag gjorde oxå reklam för min fotosida idag :)

Snygg bakgrund du fixat, kul med lite förändringar ibland. Jag har för mig att du lyckades ta med det mesta i utseendet när du flyttade över till blogspot, så det var ju på tiden ;)

Hörredu slarver! Ta nu och skärp till dig om kvällarna så du hinner sova ikapp dig lite! *viftar med pekfingret*

P&K bästaste!
Nina

Tina sa...

Fint du fixat till !!
Trevlig helg kram <3

Anonym sa...

Så fint du fixat bloggen:) Och oj vad mycket jag lär mig om autism. jag har ju atypisk autism men känner inte igen mig någonting. Har en fel diagnostisering. har bipolär igentligen men läkaren är lite seg.

BeA@Ett ord... sa...

Tack för din "push" idag!! Behövde den verklligen! Kram till dig för det! Har saknat dig känner jag!! Tog en paus.. du vet... en behövlig en ;-)!!! Kram till dig och din sida är lika fin som du!!!!!!!