onsdag 5 januari 2011

Andra och sista fritidsdagen detta lov **** AS/ADHD

I morse var sonen lite stirrig och sen höll lämningen på fritids på att gå åt skogen. En liten, liten detalj fel, gjorde att sonen blev orolig och frustrerad. Assistenten han hade idag gjorde inte exakt som assistenten gjorde igår. Han blir genast orolig och reagerar med ilska och utbrott. Nu kunde jag stävja utbrottet innan det hann accelerera så värst mycket men assistenten fick höra ett vrål med "CP-idiot" som hälsningsfras... Japp, välkommen till jobbet! Jag åkte därifrån och hoppades att det skulle lägga sig omgående, stannar jag kvar så förvärras det bara.

Humöret på mig gick upp igen när jag var ute i jobbet och åkte. Skulle till ett företag några mil bort för att lämna och hämta grejer. Den killen som mötte mig var denna glada prick: www.youtube.com/watch Han är säkert en frisk fläkt på sin arbetsplats. Jag åkte därifrån med ett brett leende på läpparna. Jag har inte sett honom på flera år men jag kände igen ansiktet på honom. Har jag sett ett ansikte en gång så brukar det fastna.

Nu på eftermiddagen är sonen lite labil, fått ett och annat utbrott. Nånting har gått snett, men vet inte exakt vad. Då är det svårt för mig att hjälpa till på bästa sätt. Men snart är det nog nån film på TV som han vill se, så då hoppas jag att det lugnar sig. Ska bli skönt nästa vecka när allt blir som vanligt igen och alla extra helger är över för denna gång.

Nu hoppas jag att jag får nån liten lucka så jag hinner göra mina "andra bullar" och fixa lite bilder till ett inlägg senare ikväll!

Inga kommentarer: