måndag 24 januari 2011

Lugn period? **** Autism/ADHD

Idag har det också varit lugnt på diagnosfronten här. Sonen var kvittrande glad och harmonisk när han kom hem från skolan. Så härligt!

Med hjälp av timstocken kunde jag t o m uträtta några jobbärenden via datorn och telefonen. Satte den på tio minuter då han inte fick störa mig - och det funkade faktiskt. Men jag passade ju på när han spelade ett spel på sin dator som brukar ta ca 30 minuter. Annars hade det säkert inte gått. Det gäller att planera väl.

Jag behövde åka 10 mil i jobbet på kvällen, hade tänkt göra det när mannen kommit hem senare. Men när sonen hörde det så sa han att han ville följa med mig. Jag la resan lite tidigare så vi var hemma precis innan läggdags. Vi hade en trevlig stund i bilen. 

Det är så härligt när man kan samtala med honom när han är på så bra humör. Det är ju inte varje dag det fungerar. Men nu är vi inne i en period då allt flyter på som det ska. Skolan har kommit igång på allvar och rutinerna sitter igen. Bara att njuta så länge det varar.

Idag var jag tvungen att ringa till Habiliteringen och efterlysa mitt läkarintyg.... Det var inte ens skrivet än.... Suuuck!!!

Inga kommentarer: