lördag 15 januari 2011

En vanlig lördag **** Autism/ADHD

Här smälter vi den ändrade diagnosen mer och mer. Om vi får mer resurser vet vi inte, det återstår att se. Ska ringa fk på måndag och tala om att de kan gå efter autism i stället för AS, få se om det hjälper nåt. Kanske ringer rektorn på högstadiet för att meddela att de kan ta det med i sina tankar när de planerar nästa läsår också... Spännande är det iaf att se vilka beslut som tas här framöver för sonen! Inom ett par veckor tror jag att vi har två nya viktiga beslut i vår hand.

Denna helgen är korttidshelg så jag och mannen har det lugnt och skönt. Men trötta är vi så vi försöker sova ikapp lite. Jag tror mannen har sovit 12 timmar i natt... säger lite om vilken sömnbrist vi har här...

Idag har vi umgåtts med vänner och pratat och haft det trevligt.

En timeout-helg måste jag snart lägga in i schemat så man riktigt får ta ikapp lite vila. Jag klarar inte att hela tiden ha nåt inbokat och nu var det länge sen man var helt ledig från allt. Men samtidigt vill man ju så mycket när sonen är borta från hemmet en helg. Man skulle behöva klona sig för att hinna med allt,.

Nu blir det bara lite mys och pys och lite taco med ett glas rött, inget mer på schemat för kvällen.

Må så gott alla därute!

Inga kommentarer: