söndag 24 oktober 2010

Stockholmsresan i bilder m m **** AS/ADHD

Igår kväll (lörd) kom vi hem från vår Stockholmsresa. När vi väl kommit iväg på fredag morgon och löst allt med försvunnen mobil som senare dök upp, och efter att ha lotsat sonen och personalen på korttids rätt - sen kunde man slappna av lite och njuta av resan.

Jag och mannen gick på tekniska mässan hela fredagen - stort är det, så man hinner knappt igenom allt och prata och diskutera i vissa montrar. Här är vi på en föreläsning där mannen är intresserad, men det berörde inte mig så mycket just detta ämnet. Så jag passade på att roa mig med kameran i stället...:-)

Det slumpade sig så att ett par släktingar samtidigt var på besök i den stora staden. Efter att ha läst bloggen förstod de att vi skulle vara där samma helg, så vi träffades och åt på en mongolisk restaurang på fredagskvällen. Nio personer blev vi i gänget, trevligt, mysigt och gott!

På lördagen var det dax för mig och mannen att åka hem, men vi hann med en fotorunda innan vi skulle kliva på tåget. Lite bilder från Stockholm kan jag väl bjuda på. Först en bild som mannen tog på fredagskvällen. Sergels torg från en annorlunda vy.

I centrum hittade jag en guldman som charmade alla:

Indianer har alltid fascinerat mig, tycker det är ett vackert folk:

Sen hann vi med en sväng till Gamla stan som alltid är så mysigt.

Om en stund är det dax att hämta sonen från korttids, få se vilket humör han är på nu när han varit där ett extra dygn - dessutom med lite strul på fredagsmorgonen.

Återkommer i nåt senare inlägg med rapporter från mitt senaste samtal med rektorn för högstadiet.... Nu måste jag röja bort lite grejer från hallen - i morgon kommer målarna och ska göra fint! Måste förbereda sonen också på ungefär hur veckan kommer att se ut.

Frågan är bara: hur gör jag med katten??? En innekatt som inte får smita ut när hantverkarna springer ut och in och hämtar verktyg. Han ska helst inte byta färg heller.... från svart till vit....

Inga kommentarer: