måndag 4 oktober 2010

Oro för sonen **** AS/ADHD

Häktisk dag idag. Men jag ska väl inte klaga helt och hållet. Jag smet från jobbet idag trots att jag verkligen hade behövt vara där och göra rätt för mig. Den här veckan har hela styrkan jobb över öronen. Då passar jag på att smita till frissan och ha det mysigt! :-) 

Dricker en kopp te, småpratar lite och blir ompysslad.

Frissabesök är också nåt som inte är så lätt i vår familj. Eftersom sonen inte kan vara hemma ensam så får man ta av jobbtiden i stället och försöka jobba ikapp så gott det går sen. Men nu hade jag bestämt mig för att komma iväg och bli klippt och få lite fräscha slingor i håret.

Imorgon (tisd) är det en annorlunda dag som tyvärr sonen blir drabbad av. Jag och mannen ska på begravning 10 mil härifrån. Och det är naturligtvis otänkbart att sonen skulle fixa att vara med på det. Så med lite trixande så har vi äntligen löst dagen. Han får hoppa på taxin 40 minuter tidigare än vanligt och åka med chaffisen runt lite extra eftersom vi behöver åka tidigt. Inte den mest optimala lösningen men vad gör man? Sen när skolan slutar så är R här hemma. Han har "gått bredvid" förra helgen på korttids och ska försöka lära sig sonen och kanske jobba med honom framöver.

Det har blivit lite telefonsamtal i eftermiddag för att lösa morgondagen. Sonen har varit lite orolig och fått nåt utbrott och det är ju förståeligt. Även om jag inte pratar i samma rum som honom så förstår han ändå att det är nåt annorlunda på gång. Dessutom var ordinarie assistenten hemma med sjukt barn idag så den andra assistenten har fått rycka in. Går säkert bra, men det blir ändå ändring i hans schema i sista minuten.

Inga kommentarer: