torsdag 14 oktober 2010

Ett försök att uträtta nåt **** AS/ADHD

Här hemma fortsätter harmonin att råda. Det är så man går och väntar på den stora krachen.... man har ju lärt sig med åren att livet är en riktig berg-och-dal-bana. Men vi njuter så länge det håller i sig. En förkylning verkar sonen ha på gång. Hoppas inte att det ska bli så farligt, utan att han kan gå i skolan som vanligt.

Igår skulle jag fixa lite med renoveringen av hallen som jag vill ska bli gjord omgående. Mannen har så mycket med jobbet just nu, så jag har lovat honom att han inte ska behöva lyfta ett finger i den här frågan. Så igår gick jag in på en golvfirma i byn och skulle titta ut ett material som var tåligt och även snyggt. På en liten yta innanför ytterdörren vill jag även ha golvvärme. För att få golvet inlagt med golvvärme så behöver jag anlita: en snickare, en rörmokare och en golvläggare! Känns som ett stort skämt att samordna dessa tre... Japp, nu fick jag nåt att bita i! Dessutom trodde inte golvläggaren att det skulle hinnas med före nyår!! Jag vill ha det gjort NU! Fortsättning följer.... hur jag nu ska lyckas få ihop det .

I morgon måste jag ringa och stöta på angående sonens fortsatta skolgång nästa år (år 7). Jag var på senaste mötet om detta precis före semestern och blev då lovad att det skulle hända saker direkt när semestrarna var över.... Än har det inte hänt nåt så nu är det verkligen på tiden. Börjar bli lite stressad eftersom tiden går så fort. Sonen tror ju att han ska gå på den vanliga skolan. Att vi har andra planer (om rektorn beslutar det) för honom, kan vi inte säga något om än. Vi kan inte säga att vi TROR att det ska bli på ett visst sätt - vi måste veta innan vi nämner det för honom. Sen måste ju sonen få tid att smälta beslutet innan det är dags att börja skolan nästa läsår. Bara att vänta och se vilka turer det ska bli innan allt är klart...

Inga kommentarer: