fredag 29 oktober 2010

Pustar lite **** AS/ADHD

Vilken tur att jag fått målaren att komma senare idag. Det hade aldrig fungerat för sonen att hålla sig i styr en morgon till. Han var orolig ändå i morse, jag tror han behöver landa lite nu. Det blir väl rörigt för honom med renoveringen av hallen - inget är sig likt. På måndag hoppas jag att målningen blir färdig. Jag har bett målaren att komma efter frukosten då också, så hinner sonen iväg. Det sinkar ju målaren ett par timmar, men det måste bli så.

Jag känner mig uppstressad och uppjagad i kroppen, den här veckans mornar har nog slitit mer på mig än jag trott. Hoppas jag lugnar mig i helgen. Nu är ju sonen hemma i helgen så vi får ta det som det blir.

På jobbet hade jag det så här rörigt idag på skrivbordet. Kände mig lika rörig i huvet faktiskt. 

Skrivbordet ska helst vara tomt på fredag kväll.... hoppas inte huvudet blir tomt också. Mitt i all röran har jag försökt nå rektorn på högstadieskolan - ej anträffbar idag. Så jag får fortsätta på måndag och jaga henne för vidare besked vad som händer med sonens skolgång nästa läsår.

Däremot så fick jag tag på specialpedagogen på habiliteringen. Hon trodde inte det fanns någon AS-klass nära oss, inte ens i den relativt stora staden fyra mil härifrån, vilket jag tycker är märkligt. I stan som ligger ca 7 mil härifrån så finns det nåt som hon trodde var lämpligt. Eh... att låta sonen åka 14 mil varje skoldag är väl inte riktigt som vi tänkt oss.... än mindre att han ska sova borta hela veckorna.... han kommer ju att vara bara 13 år när det börjar. Nej, jag hoppas fortfarande att rektorn hittar en bättre lösning...

Tack, snälla gulliga ni för era kommentarer! Ska svara på dem i helgen tänkte jag.

Inga kommentarer: