fredag 8 oktober 2010

Katt-och-råtta-lek **** AS/ADHD

Jag behöver min sömn mycket väl just nu, men är det inte det ena så är det det andra som stör sömnen... Igår när jag skulle gå och lägga mig så kom katten släpandes på en levande mus! Släppte ner den i hallen och började leka med den. Sen drog den in den i badrummet och lekte en bra stund. Jag visste väl inte riktigt vad jag skulle göra... men jag kunde definitivt inte gå och lägga mig med en katt som leker med en mus i huset. Jag öppnade alla dörrar så musen skulle ha en chans att smita. Efter en bra stund så tror jag den hade kommit loss och iväg ut, för katten satt framför dörren på altanen och spanade. Altanerna är smitsäkra för katten men inte för en mus.

Ja, ja, har man ett rovdjur i huset så får man tydligen stå ut med sånt här, men jag trodde nog att jag skulle slippa detta eftersom han är innekatt. Men mössen kommer ju in i källaren och dessutom är katten ute på verandan varje dag och dörren står lite på glänt. Jag berättade det här för sonen i morse och han tyckte det var jättekul. Han vet också hur mycket jag ogillar möss!

Nu är det dax för en korttidshelg igen.

Det är så härligt att sonen längtar till korttids mellan gångerna. Kan ju inte bli bättre! Han har det riktigt lyxigt där - ensam med en personal och de gör saker som sonen gillar. Allt är ju inriktat på att han ska ha det så bra som möjligt. Idag skulle de nog bada, det lät så på sonen igår som att han ville det helst av allt. Sen har de som tradition att gå och äta pizza på pizzeria i byn på kvällen. Vilket barn skulle inte gilla det?!

Nu ska jag plocka lite här och sen blir det Idol och nåt litet gott att äta.

Inga kommentarer: