tisdag 11 mars 2014

Lite positivt, en del negativt och väldigt rörigt

Oj, det här blev en dag med aningens för mycket innehåll! Trött är väl bara förnamnet så jag fick stupa i soffan här ett tag. Tidigt i säng ska jag dessutom försöka ta mig, vilket inte brukar vara min starka sida, men ikväll så....
Idag kom morgonen då inget fick gå fel. Turbo var bara tvungen att komma ur huset vid taxitid om allt skulle kunna gå som planerat. Och idag var det inga problem, som tur var. Glad, lugn och cool satte han sig i taxin och åkte till skolan.




Direkt efter att han åkt hade vi bokat in att bl a snickare, rörmokare och elektriker skulle komma hit för en första genomgång av köksrenoveringen. Sen skulle de börja jobba direkt. Då kunde ju inte Turbo vara i huset, som ni säkert förstår. Jag och mannen hade en knapp timme att prata med hantverkarna, sen var vi tvungna att åka till ett skolmöte. Rektor, skolchef, LSS-handläggare och chef för korttids var närvarande.

Ett löst positivt besked och ett rejält negativt besked fick vi serverat framför oss! Det negativa kan jag inte ta in för tillfället - jag skjuter det framför mig så länge det går och jag tänker inte ens nämna det här så länge det inte behövs. :(
Det lösa positiva beskedet ska jag berätta om när alla pusselbitar fallit på plats - för de faller väl på plats?! En pusselbit föll iaf på rätt plats i kväll, fick jag reda på. Vilka underbara klippor vi har runt omkring oss (tacksam!) och jag hoppas det fortsätter så.....

Andas lite och sen hem igen till hantverkarna. En del frågetecken rätades ut och de hade kommit igång bra sen. Jag och mannen hade nåt mer ärende så vi körde lite fram och tillbaka här och samtidigt skulle jag packa lite. Direkt efter Turbo slutat skolan så körde jag honom och mannen till tåget. De drog iväg till Stockholm för några dagar så behöver inte Turbo vara hemma under den värsta delen av renoveringen i alla fall.


Men jag säger då det - vilken tur att Turbo slapp vara hemma idag! Det har varit väldigt höga ljud här stundtals. Jag har gått ut på verandan och stängt dörren emellanåt för att skydda öronen från allt oljud!
Så här såg det ut för ett par dagar sen i köket:


Så här ser det ut ikväll:


Tur jag är ensam hemma för det är väldigt konstigt att leva utan kök!

Nu sängen om en stund.... ska bara...... Kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Var är min favoritkorg, undrar Felix... ;)

Skönt att morgonen gick bra. Tänk att hela köksprojektet går så pass bra för Turbo så här långt. Det är faktiskt fantastiskt :) Hoppas det går lika bra hela vägen..

Resten... det måste ju lösas på nåt sätt. Håhåjaja.

Kramar om!
Nina