lördag 11 januari 2014

Tunnbad

Med lite anpassningar så flöt torsdagskvällen på bra. Fredag morgon trodde jag skulle bli lite extra jobbig, men jag hade tur! Turbo vaknade och var på glatt humör. Jag som trodde att min bortovaro nästa vecka skulle rinna upp hos honom under morgonproceduren. Men det uteblev som tur var. Så han kom iväg till skolan och var glad!

Efter skolan blev Turbo skjutsad direkt till korttids. Jag har inte fått några rapporter därifrån så vi antar att allt går som det brukar - dvs bra. :) Jag jobbade som vanligt hela dagen igår fram till kvällen. Behöver jobba och inte ligga efter eftersom jag blir borta tre dagar från jobbet nästa vecka. När jag kom hem på kvällen så hade mannen gjort i ordning badtunnan. Vi väntade hem gäster som mannen överraskade mig med. Jag fick inte reda på i förväg vilka det var! Jag hotade med att få ett utbrott om jag inte fick reda på vilka det var, men det hjälpte inte ;)

 

Hur som helst så blev det en mysig kväll. Alla fyra satt vi i tunnan i två timmar! Härligt! Vi kände oss som russin när vi till slut klev upp. Men väldigt rena!!

Idag har vi öst på lite också! Träffat lite vänner, ätit ute, varit en snabbis till stan i ett ärende m m. Nu sitter vi i soffan och är lagom trötta. Men vi tänker inte göra många knop till den här dagen. Nu har vi tagit ordentligt fart med en dröm här och är beredda att göra slag i saken. Det stora bekymret är bara: "Vad gör vi med Turbo under tiden?" Ska avslöja sen när vi kommit lite längre i våra planer, om vi nu vågar sätta det i verket....

Nu - soffmys! Kram, kram <3

 

1 kommentar:

Nina sa...

Tur du snart kommer hit så du får vila lite! (Får väl binda fast dig, eller nåt...) ;)

Hota med utbrott?? Hahahaha!! Det förstår jag att det inte hjälpte ett dugg, för det om något är jag helt övertygad om att mannen kan hantera...

Pussokram!
Nina