söndag 19 januari 2014

Ytspänning

Helgen slut och snabbt går tiden. En helt otroligt bra helg har vi haft! Turbo har varit på bra humör och vi har t o m fått våra små snack-stunder. Så mysigt det är när man i lugn och ro kan sitta i soffan och prata. Han nämnde bl a att han nästan aldrig träffar de som är i samma ålder som honom. Då funderar jag vad nästa mening ska innehålla.... Men han sa att det gjorde inget för de kanske ändå inte kan programmering och då kan det kvitta!! Skönt att han ser det så, annars hade det inte varit roligt att höra. Jag tror faktiskt han trivs med att ha det som det är nu eftersom de duktiga personalkillarna (tror alla är mellan 22-26 år) väger upp avsaknaden av jämnåriga kompisar. Jag hoppas det iaf!
Tyvärr är det något som trycker mig. Har en lite olustig magkänsla om en grej runt Turbo. Jag gillar inte såna där känslor för jag brukar ha rätt på djupet..... Det är till både för- och nackdelar när man har lätt för att känna när något döljer sig bakom ytan.... hm..... det får mig iaf att känna mig lite lätt nedtryckt just nu, men det går väl över så småningom.

Nu gläds vi åt den fina helgen i stället, tycker jag! Och tjejdagarna jag fick vara med på i början av veckan värmer fortfarande hjärtat och kommer att göra det länge! ♥ Kram på er ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Skönt att ni har haft en skön helg tillsammans.
Hoppas din magkänsla lurar dig den här gången..... Så att du slipper oroar dig <3
Kramar om.

Nina sa...

Ajdå, nu blir man lite orolig..
Kramar om!
Nina