onsdag 29 januari 2014

Mycket nu....

Efter en natt med alldeles för lite sömn för min del (självförvållat) så var det dags att kliva upp till en ny dag full av aktiviteter. Att först försöka få i ordning Turbo tills taxin kommer är ju som ni vet ett kapitel för sig själv. Men även idag gick det även om det blev lite protester en liten stund. Idag var det bara tvunget att fungera eftersom jag och mannen behövde åka in till stan direkt när taxin till skolan rullat iväg.


Vi hade en tid på habiliteringen och den tiden var lite snäv, men det gick. Hur det mötet avlöpte tar jag och skriver om i morgon eftersom jag behöver leta på sängen strax. Men jag kan väl skriva så pass mycket som att jag fick en jaha-är-det-såupplevelse.......!Efter habiliteringen hade vi två ärenden att uträtta när vi ändå var i stan. De drog förstås ut på tiden och det passade inte mig eftersom jag är superstressad denna veckan. Jag har många deadline innan fredagen är slut och jag vet inte hur jag ska hinna med det. Mannen var så snäll och lät mig jobba ikväll trots att han också hade en del att jobba med. Men det gäller för oss att se och förstå vem av oss som har mest behov av att jobba lite extra.


Tyvärr hade det krånglat lite på skolan och lite in på fritidstid för Turbo och assistent och korttids/fritidspersonal. Internet fungerar inte som det ska och detta är ett stort orosmoment för Turbo. Han tar upp det emellanåt här hemma också och jag hoppas det blir löst innan han får utbrott av det. It-avdelningen vet om problemet, men ingen lösning i sikte. Frustrerande när man har ett barn som vi har och problemet är mycket viktigt att det blir löst omgående. Ska ta tag i det i morgon igen så får vi se vad som händer.
Nähä, sängen var det.... Natti och kram på er <3

 

1 kommentar:

Nina sa...

Dom får skaffa ett mobilt bredband åt Turbo tills det är löst!

Hoppas du hann sova ikapp dig lite.
Kram Nina!