torsdag 23 januari 2014

Drömmer igen

Dagen idag har avlöpt ganska bra, trots lite strul i morse. Det krånglade lite för assistent Nisse så han blev försenad till skolan. Jag sa till Turbo att jag kunde köra in honom en kvart senare, men se, det passade inte! Han ville minsann åka med taxin för chauffören var så rolig att åka med! Gott betyg till taxichaffisen som känt Turbo sen han var sex år :) Så han fick åka taxi som vanligt och jag åkte efter så Turbo och jag tog en sväng i vår bil sen. Tur det inte är längre än att jag kan ta mig dit, en halvmil bara! Bäst att göra det ovanliga så lindrigt som möjligt.

Assistent Nisse var här några timmar på eftermiddagen efter skolan också. Jag var till jobbet en hastig sväng för att göra färdigt ett jobb som jag hade deadline på idag. Sen drog jag och mannen iväg och tog ytterligare ett steg framåt i vår dröm som vi har. Vårt mål är att sätta drömmen i verket inom ett par, tre månader. Hur vi ska lösa det med Turbo spånar vi vidare på. Kanske kopplar vi in LSS eller också kombinerar vi det med korttids och assistenterna på något sätt som vi inte har klurat ut än. Låter det inte solklart! ;)

Ska avslöja senare vad det gäller.....

Nina tyckte jag skulle utveckla det jag skrev igår om lågaffektivt bemötande. Tack för tipset! Jag ska göra det, när tiden finns för det finns säkert ett behov av det - så det kommer!

Nu blir det kram och go'natt <3

 

2 kommentarer:

Nina sa...

Det känns bra att jag vet vad det är ni spånar på, så jag slipper vara nyfiken ;) Lycka till! Det ska bli spännande att följa det hela.

Kramar!
Nina

This is my life sa...

Önskar dig och din familj en riktigt fin helg!
Kram/M