fredag 3 januari 2014

Lugnt och fint

Två fina förmiddagar verkar det som Turbo har haft på fritids de senaste dagarna. Tom har jobbat båda dagarna och det flyter ju alltid på fint. Igår var ju assistent Kent här också, men idag har det varit fritt här hemma för Turbo.

Turkisk uteliggare

I morse var det en trött kille jag lämnade på fritids. I natt har Turbo sovit väldigt dåligt. Det är så jag funderar på om hans sömnmedel hjälper något öht. Och dyr är den..... den går inte på högkostnadsskyddet alls, så man vill ju att den ska göra nytta! Ska nog ta upp med habiliteringen om vi skulle kunna få prova ett kedje- eller bolltäcke kanske.....
Hur som helst så verkar Turbo ha en fantastiskt fin period igen. Han känns mycket harmonisk och han är lugn och fin. Tänk om det kunde få vara så här även när skolan kör igång på allvar med lärare och lektioner igen! Ja, drömma kan man väl alltid få göra ;)

Turkisk innekatt

Höll på att glömma.... Tack Nina för komplimang för bilderna igår! Jadu, jag kör med min kära lilla Nikon jag. En kamera som det inte ens går att byta objektiv på, men jag bara älskar den kameran. Sen ska jag väl erkänna att det var Turbos förtjänst att bilderna på fyrverkerierna blev som de blev :) När vi stod där i trappan och jag fotade genom fönstret så frågade han om jag hade den inställd på "fyrverkeri". Jag lydde hans råd och vips så blev bilderna som de blev! Bra med en son som tänker åt en när man inte tänker själv ;)
Nu ska vi fortsätta med lite fredagsmys framför TV:n här! Hoppas ni har det gott! Kram på er alla <3

1 kommentar:

Nina sa...

Hm.. Turbo kunde få hjälpa mig lite med kamerainställningarna, för jag tror att min kamera är bättre om jag skulle göra rätt :)

Hoppas lugnet håller i sig <3
Kram Nina!