lördag 18 januari 2014

Helgmyser

Hoppar in och kan berätta att helgen hittills varit lugn och fin. Turbo är harmonisk och det känns gott. Turbo var ju väldigt orolig innan jag skulle åka och vi hade bara att försöka förbereda med bilder och annat och försöka lugna. Men jag var inte orolig för att det inte skulle fungera. När jag väl kom iväg så visste jag att mannen skulle fixa det galant och Turbo skulle vänja sig. Och så blev det också.

Jag minns de två dygnen med tjejerna och försöker smälta intrycken. Alla har vi olika erfarenheter trots att våra barn har liknande diagnoser. Idag håller jag på att tvätta ikapp lite, men mina hushållsbestyr känns inte så betungande när jag tänker på vad en av mammorna berättade om hur hennes vardag ser ut. Bl a så fyller hon åtta stycken diskmaskiner varje dag!! Hon bakar också pizza varje dag, sju dagar i veckan! Å andra sidan har jag en del hål i väggar och ibland lite blåmärken på kroppen, så ja, som sagt, alla har vi olika erfarenheter att bära med oss. Det känns helt underbart att vi mammor i gänget hittat varandra sen nåt år tillbaka! Förståelsen för varandras liv är stor!
Här fortsätter helgmyset och jag hoppas lugnet håller i sig. Igår kväll kom det ett litet utbrott, men det gick över fort. Ett litet slag, sen var det färdigt när Turbo landat i sängen. Orsaken var att TV:n krånglade lite och det är ju inget man kan påverka. Han satt kvar i soffan en stund men sen var det något som behövde ut iaf. Men skönt när det är snabbt avklarat och det beror mycket på att han är i en bra period nu.

Go´kväll på er alla därute ♥

PS. Tack för era kommentarer, jag får mig lite goa skratt när jag läser dem ibland :) :) :) Ja, jag beskar bilden som jag tog genom fönstret på tåget och nej, den där bilden på fabriken var inte av så bra kvalité så den platsar här. Den togs tydligen i farten eftersom vissa hade bråttom.... :)

1 kommentar:

Nina sa...

Jaha, så det var vårt fel nu då?!!?! Hahaha, du får väl komma tillbaks å fota fabriken igen då :P Och lite annat som hade gått i vinteride ;)

Skönt att det är lugnt hemma. Lika här och man njuter :)

Kramar!
Nina