måndag 27 januari 2014

Smålabilt

I lördags eftermiddag åkte jag iväg en sväng och träffade en del vänner. Min tur att åka iväg när vi nu inte kan åka hela familjen. När jag kom hem hade mannen använt sin fantasi för att kunna snickra ihop TV-rumsbordet igen efter att det gått sönder i ett utbrott som Turbo hade i veckan. Skönt att ha ett rumsbord igen, det var väldigt opraktiskt utan!

Då kunde vi sitta vid bordet alla tre och käka pizza som jag hade med mig hem. Det var en beställning av Turbo.
Han hade bestämt det sen flera dagar tillbaka att vi skulle beställa hem pizza på lördagskvällen. Vi blev lite förvånade för det är en sån där grej som brukar vara svår. Turbo äter pizza på korttids när han är där på en helg. Då är det fredagskvällen som gäller och det är tradition för honom. Så när vi har föreslagit att vi ska hämta pizza nån gång, så vill inte Turbo det eftersom det är en korttidsgrej! Han är ganska låst vid att göra saker ihop med de han alltid brukar göra det. Annars blir det fel personer i fel sammanhang och det har han svårt för även om det är trevliga saker på gång.

Söndagen avlöpte lugnt och alla var nöjda och glada!
Idag har det varit någon typ av oro i Turbos kropp, vet inte alls vad det beror på. Det har inte varit så jättemycket, bara lite småsaker så man märker att det inte är harmoni inombords hos honom.
Det går ju an när han avreagerar sig på papper. Det är ju mjukt iaf och lätt att städa upp. Nu får vi se hur det artar sig och hur morgondagen blir.
Go´kväll och kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Vad roligt med pizzan :)

Hoppas oron släpper taget, eller att ni får reda på vad det är så det går att göra nåt åt det.

Kramar om!
Nina