onsdag 8 april 2015

Strul med megautbrott...

Även om jag känner mig lite sänkt just nu, så måste jag skriva ner några rader. I morse hade jag lite svårt att få iväg Turbo till korttids/fritids av en orsak, men vi kom iväg. Tyvärr strulade internet där under dagen och det är ett rejält stressmoment för honom. Läget blir akut för honom, kan man säga.

Det var den relativt nye Tobias som jobbade med honom idag och det gjorde nog att Turbo höll allt inom sig tills jag kom och hämtade på eftermiddagen. Ett ganska rejält och stort utbrott kom när jag dök upp! När han väl satt sig i bilen efter sitt bärsärk så åkte vi en vääääldigt lång omväg hem. Vi var inte hemma förrän efter 1,5 timme och då kändes han ganska så lugn igen. Men själv är man lite låg efter en sån vända. Man får inte slappna av utan vara helt på topp för att få honom att vända uppåt igen. Det tar på krafterna, men skönt att det ändå vände för Turbo! Och det är lågaffektivt bemötande som gäller.Ikväll har det blivit lite sms:ande hit och dit både med Tobias och med den som ska jobba i morgon. Det kan ju vara skrämmande för en ny att få uppleva sitt första utbrott och den som jobbar i morgon måste vara förberedd på läget. Nu skulle jag behöva rensa min hjärna också, men det får bli en annan gång....

Ny dag i morgon... Kram på er ♥

6 kommentarer:

Lena sa...

Vilken otur att det inte var någon välkändis idag när det strulade. Ja man är verkligen helt slut efter en utbrottsomgång. Det kräver sitt tålamod och sitt lugn.
Saknakramar ♡♡♡♡

strutgumman sa...

Tänker på er!
Kram!!

strutgumman sa...

Tänker på er!
Kram!!

Nina sa...

Ojoj, vilken pärs för er alla. Hoppas strulet är fixat och lugnet får lägga sig igen.
För dig med...
Saknarkramar!

Annelie L sa...

Kramar om ❤️

Anonym sa...

Kram! Förstår hur det känns!
Marielle.