torsdag 23 april 2015

Öde

Tyvärr gick det inte att pejla något med Turbo igår kväll om vad som oroar honom. Det var inget bra läge eftersom han var väldigt trött. Ska man pejla läget så måste det ske vid absolut rätt tillfälle, annars går det bara åt pipsvängen med det hela och förvärrar situationen. Men av det vi kan utläsa av vardagen så beror det sannolikt på att Timmy är borta på pappaledighet. Som tur är blir det inte länge, så det är snart övergående. Men så otroligt söt bebis han fått....! Vi har fixat så Turbo har kunnat skickat ett grattiskort till dem idag, så känner Turbo att han hänger med i svängarna lite bättre, förhoppningsvis.

I morse flöt morgonen på bättre än väntat. Jag behövde ställa lite extra krav på Turbo, och det är alltid väldigt känsligt på morgonen och speciellt nu när han är lite labil. Men det gick fantastiskt bra - med våra mått mätt! Iväg till skolan kom han och glad, trots allt.Jag packade snabbt ihop packning och lämnade upp till korttids strax innan lunch. Turbo har korttidshelg nu, så nu känner vi oss lite lediga några dygn....
På eftermiddagen hade jag och mannen den årliga undersökningen hos tandläkaren inne i stan. Det passade väldigt bra in i tiden eftersom vi inte hade Turbo att passa. Men roligare kan man ha för pengarna, även om det inte behövdes några ingrepp utan bara vanlig undersökning.En liten fotonad hann vi också med. Bilderna i dagens inlägg är därifrån - ett öde ställe och jag bara älskar såna ruffiga ställen. Det är hjärnrensning på hög nivå att gå och fota på gamla övergivna och öde ställen.Sen hade vi förstås lite ärenden när vi ändå var inne i stan. Det fanns en del på handlalistan och lite god mat blev det på Bishop´s Arms innan vi åkte hem. Så nu har vi torsdagskväll hemma även om det känns som helgkväll nu när vi bara har varandra att passa upp på. :)

Ha en go´ kväll allesammans! Kramen till er ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Ni har en sån fantastisk fingertoppskänsla! Hoppas det lugnar sig för Turbo snart, och inte blir värre oro.

Fina foton i vanlig ordning :)
Kramen!

Lena sa...

Vilka häftiga foton, önskar jag hade fått vara med. Vilken otur att det inte var läge att pejla av Turbo, men hoppas att det "bara" beror på pappaledigheten. Ha en fin dag imorgon.
Kram på er ♡♡