onsdag 15 april 2015

VARNING för gnäll och suckar....

Kanske skulle jag låta bli att skriva idag. Jag känner på mig att det är stor risk för att det blir ett gnällinlägg och det är inte så kul att läsa för er. Men äh, jag skriver av mig lite så får vi se vad det blir av det.
Turbo gick ju lite i taket igår när jag la fram våra planer för att få in Erik som reservassistent på skolan. Att Erik går in som reserv så småningom är säkert helt ok för Turbo, men det är vägen dit som inte funkar för honom. Jag och Kent har konfererat idag igen om det och lösningen blir..... att vi får ha is i magen och avvakta lite, vilket vi egentligen inte har tid med! Kanonlösning, va?? Både Kent och jag var ändå överens om att i det här läget går det inte att göra så mycket annat. Suck....Just nu är det mycket som ligger inom Turbo och gnager och oroar. Dels det jag drog upp igår och orsaken till att vi behöver ha en reserv snabbt (förklaring för er läsare kommer antagligen nästa vecka). Detta är mycket förståeligt när vi inte kan ge några riktiga besked om schema för Turbo, då rasar det och allt känns oroligt.

Ett jobbigt tandläkarbesök ligger också framför Turbo denna veckan. På fredag ska ett större ingrepp ske och det vet han om. Klart att det ligger och gnager i honom.

I morse funkade allt till en början bra. Sen blev vi försenade av en grej som inte går att påverka och jag behövde köra in Turbo till skolan eftersom jag fick vinka iväg taxin. Men innan vi kom iväg, rann oron upp i honom igen. Så ett litet utbrott hann vi avverka på morgonen innan skolan. Suck....
När jag kom till jobbet strax efter det, så kändes det som jag redan hade jobbat mitt pass för idag, men bara att hugga i med jobbet.Skolan har väl gått hyfsat bra idag och det är ju skönt. Vi tog en ganska lång omväg hem efter skola och fritids idag och när vi parkerade bilen hemma så var det dags för nästa utbrott! Det räckte med att en grej ramlade i marken så var det kört. Det behövs alltså väldigt lite för att det ska braka loss nu. Suck....

Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Jag kände inte att jag ville lyfta så mycket som ett finger mer idag, men får naturligtvis lotsa Turbo så gott det går. Mannen och jag hjälps åt så gott vi kan och själva ligger vi lågt. Jag hoppas den här dagen avlöper utan fler utbrott nu.

Som ni säkert kan förstå skulle jag vilja gå i ide för några dagar - bara jag, kameran och en målarpensel. Och nej, jag ska inte måla om kameran ;) Men däremot skulle jag vilja sätta tänderna (penseln) i vårt piano! Förmodligen är jag inte klok på en fläck, men allvarligt så har jag en dröm om att förvandla detta bruna och fula piano till en riktig skönhet. Vitt med någon schablonmålning i grått - det ni!!Nu är jag nästan klar med att ha förvandlat kök och matrum till vitt och svart så nu tycker jag att det är dags för TV-rummet att få sig en uppfräschning. Det kliar i fingrarna. Men ni kan ju bara gissa om det blir protester från Turbos sida??
En fotodröm, eller två, har jag också som jag ska försöka förverkliga inom det snaraste. Jag har nån viss bild i mitt huvud och jag måste bara försöka få till den inom kort. Jag blir inte av med klådan i fingrarna innan det är fixat. ☺

Men nu ska vi först och främst kämpa oss igenom den här veckan då jag tror Turbo kommer att vara lite låg. Och nästa vecka... ja, den är också osäker schemamässigt för Turbo och det är omöjligt för oss att ändra på. Hoppas ändå han reser sig snart igen.
Tack för att ni läste idag! Kram till er alla fina därute ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Ojoj, många saker som oroar för Turbo nu. Hoppas det lugnar ner sig snart, så det blir lugnt för er alla.

Kramar om!

Lena sa...

Tufft när orismomenten hopar sig. Hoppas du får till de där bilderna och att ddt blir en bra dag.
Kram ❤