tisdag 21 april 2015

Hjärnkaos efter kaosdag

Idag är en sån där dag då jag känner mig lite tilltufsad. Det brukar inte bli några bra inlägg på såna dagar, men jag vill ändå skriva av mig lite.

Mannen fick ett telefonsamtal på förmiddagen idag... efter det samtalet känner vi nog båda att en massa rivs upp inom oss.... och antagligen får vi en mycket spännande helg.... skräckblandad förtjusning, eller typ nåt sånt, med betoning på skräck, tror jag.... Vi får se vad jag kan skriva om det om några dygn. Om det slutar positivt så är det bara att skriva, men helgen kan avlöpa preciiiis hur som helst....

Det är lite annat också som "spökar" i min lilla hjärna idag. Vissa saker känns som jag skulle vilja ge upp när det gäller Turbo, men så kan man väl inte göra??

En annan grej runt Turbo cirkulerar också i mina funderingar idag, ganska rejält. Nej, det blev lite mycket idag..... Jag har även lite dåliga vibbningar angående Turbo just nu. Han känns labil under ytan, men har ingen aning om vad det beror på....

När Nisse assisterade hos Turbo i eftermiddags, så tog jag mig en utflykt och gick runt en liten sjö. Passade på att rensa hjärnan lite.... eller... nä, det gick inte idag, men njuta av solen gick iaf!

Tyvärr, det får bli allt för idag.... Slänger in några kramar också - kramelikram! <3

2 kommentarer:

Lena sa...

Det låter spännande, med helgen. Hoppas det är nåt roligt.
Känslan av att ge upp infinner sig ju med visst ibland och jag har verkligen haft några såna dagar här nu. Inte roligt för det värker i mammahjärtat när man inte kan hjälpa. Man känner sig lite maktlös även om man såklart inte ger upp på riktigt.
Kram och hoppas du lyckas klura ut vad som stör innan det händer nåt. ♡♡♡

Annelie L sa...

Styrkekramar och kärlek till er ❤️