fredag 23 november 2012

Förväntan

Äntligen en normal fredag då man får jobba ifred hela långa dagen! Jag gillar mina normala och långa arbetsfredagar. Mannen slutar då vid lunch och åker hem och tar hand om Turbo som slutar tidigt på fredagar. Jag jobbar till en bit in på kvällen och det är så skönt att ta ikapp sånt som jag inte hunnit under veckan. Idag har jag jobbat på bra och är snart i hamn. Har bestämt mig för att börja styra upp jobbet lite för att försöka ligga i fas, vecka för vecka och slippa lite stressande press som blir emellanåt. Tror ni jag lyckas?? Återstår att se....




En hemmahelg har vi framför oss och jag hoppas det ska bli en bra helg. Turbo har varit så lugn och go de senaste dygnen och jag hoppas verkligen det håller i sig över helgen också. De har iaf haft en fin eftermiddag hemma så här långt. Snart dags för mig att åka hem och mysa lite. Men när jag kommer hem på kvällen så blir det två vuxna runt Turbo och då blir det ofta lite stirrigt en stund tills det lägger sig.

Möjligtvis kan han börja bli lite uppspelt över morgondagen också. I morgon kommer den efterlängtade nya assistenten Kent och ska vara med Turbo en hel massa timmar. Vågar inte tänka på hur morgonen kommer att se ut när all förväntan och längtan finns i en omedicinerad kropp som är 190 cm lång.... bävar liiiiite ;) Får hoppas Turbo sover extra länge i morgon bitti så blir inte längtan och väntan så lång. Slår vad om att han vaknar extra tidigt bara för det.....




Sen blir det intressant att se om Kent får med sig Turbo ut på en liten utflykt, precis som de planerat. Spännande värre!
Själv hade jag velat vara hemma hela dagen och bara slappat. Men utflykten tar nog inte så lång tid och sen är de säkert här hemma. Jag var hemma en liten stund när Kent hade hand om Turbo i måndags eftermiddag och jag märkte hur stressad Turbo blir när det är nån extra vuxen hemma. Även om jag håller mig undan så är han inte avslappnad. Detta är något vi får försöka jobba på. Kent är van att jobba hemma i familjer och tycker inte det är konstigt att vi föräldrar är hemma, men Turbo fixar det inte så bra. Tyvärr har vi inte så stort hus utan var man än är så märks man..... Vi får se om vi kan lösa det på nåt sätt, sakta men säkert.

Ha en fin kväll allesammans ♥

Inga kommentarer: