fredag 2 november 2012

Det går framåt

Kan ni tänka er... idag ser jag en aning förbättring och därmed också ett ljus i tunneln! Det är mannens mående som jag syftar på :) Han ser lite piggare ut idag och det går åt rätt håll. De säger ju att första veckan är hemsk med brutna revben, men sen så ska det väl bli bättre och bättre även om det tar tid förstås.

Jag lämnade Turbo på korttids i morse och sen åkte jag till jobbet som vanligt. Morgonen hemma var bra, men jag märkte på honom att han var lite, lite stökig vid lämningen. T tog emot och han hanterar ju Turbo bra, men visst märks det att något ligger och pyr i Turbo. Det är säkert detta med mannen som inte mår bra. Turbo har varit väldigt omtänksam och försiktig med honom så jag tror han förstått att det är något han måste ta hänsyn till. I morse gick han in i sovrummet och sa "hejdå, jag älskar dig" till mannen när vi skulle åka! Sötnöten ♥




Vet inte om jag vågar skriva det, men jag kan inte sticka under stol med att det ska bli skönt med en korttidshelg! Får man skriva så?! Jag hoppas inte ni missförstår mig, men med allt som varit så ska det bli skönt att slippa ta hänsyn till Turbos diagnoser. Diagnoserna gör ju att man måste vara alert och vaken hela tiden. Ibland behöver man faktiskt slappna av lite och koppla bort det där och det tänker jag göra nu för att orka vidare nästa vecka.  

Måste bara nämna en kul grej innan jag slutar för idag! Jag fick ett mail som gjorde mig glad. En av mina följare på min fotosida på facebook har nu förstorat en av mina bilder och ramat in den. Så nu hänger ett av mina alster på väggen i ett hus i England där tjejen bor. Kul, tycker jag! Gå gärna in och gilla min fotosida så får ni följa den och se när jag lägger ut nya bilder. Klicka bara på länken så kommer ni dit: Nikoninas foton Klicka sen på Gilla, så hänger ni med i svängarna :) Ska väl förtydliga att det inte går att kopiera bilderna direkt från fotosidan och förstora dem eftersom jag mecklat med dem. Tjejen mailade och frågade om hon kunde få originalet.

Kram på er fina läsare och trevlig helg ♥

1 kommentar:

BeA@Ett ord... sa...

Vet du.... Jag bara älskar när man är ärlig och rakt fram. För i gösses njut och ha det superduper bra! Du älskar inte Turbo mindre för det! Du hämtar bara ny och fräsch energi! Må Så bra och skratta och var glad!
Kram BeA