torsdag 29 november 2012

Börjat nysta

Ja, kära läsare, frågorna i förra inlägget kvarstår - men nu har vi iaf börjat nysta i det hela och det känns bra att vi äntligen tagit tag i det.
En tid är inbokad med LSS-handläggaren och det ska bli spännande att se vad som händer i o m det. En ny Individuell Plan blir säkert skriven, det är dags att förnya den. Beroende på vad vi kommer fram till så ligger det på LSS-handläggarens bord att sammankalla berörda parter runt Turbo sen. Spännande tider är det iaf, oavsett om det är kul eller inte!




Jag har också lagt ut lite krokar på nätet och fått ytterligare ett tips på en gymnasieskola som vi ska kolla upp. Den ligger fyra mil från oss och vore perfekt om inte den egna kommunen kan ordna något. Så nu har vi att kolla upp en skola fyra mil härifrån, en som ligger 5-6 mil från oss och en som ligger drygt 10 mil från vårt hem. I det här läget har vi ingen aning om vart vi landar.... undrar hur vi har det om två år?? Det återstår att se!

Just nu har vi assistent N hemma hos oss och det verkar som lugnet fortsätter. Lugnt är det i skolan också när den ordinarie personalen är där. Lite svårt har de med fokuserandet på lektionerna för Turbos del. Han är inne i en period då han håller på med Rubiks kub rätt mycket. Och det tränger ut intresset lite grand för att plugga..... Men det går väl över så småningom. Allt har sina perioder.



Turbo beställde dessa från nätet och fick hem dem i början på veckan så just nu är de väldigt poppis.

Nähä, nu är det dags att åka hem och se hur Turbo och N har haft det, sen är det fullt kvällsbestyr som gäller. Go´kväll på er ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Ja, jösses. Innan allt kommer på plats.. Vi får verkligen hoppas att några av alternativen är bra, helst det som ligger närmast. Tummar hållna för att det ska bli bra! Och att förändringen inte blir alltför jobbig..
Lycka till!

Kram Nina!

Tina sa...

Trevlig helg goaste du <3 kramar