fredag 25 maj 2012

Sol, bad och dubbelVARMT!

Yes, yes, yes!! Vi är inne på tredje dygnet utan utbrott och vi håller andan! Hoppas verkligen att vi hittat rätt orsak till det jobbiga så vändningen håller i sig nu. Det är så roligt att höra läraren Nk berätta att han har haft så roligt på jobbet de senaste två dagarna (med Turbo)! :) Härligt att höra och det måste ju vara stimulerande som lärare att se framstegen man gör med Turbo när man lär känna honom mer och mer!




Men idag blev det tyvärr ingen skola för Turbo :( Jag anade redan i går kväll (eller snarare i natt) att det skulle bli svårt att få iväg honom. Han klagade på sin allergi, att den var jobbig. Han hade fått allergitablett men det verkar som han skulle behöva ha lite nässpray också för att det ska hjälpa riktigt bra. Och nässpray vill han inte ta, han säger att det gör ont.... och det gör det säkert då.... men då är det också svårt att åtgärda problemet. Så vi fick en hemmadag idag. Men det var faktiskt bara mysigt.

En hyfsat lugn förmiddag har vi haft. Turbo ville ut och lägga sig i hängmattan en stund. Och där höll han på med sin älskade kub. Den har kommit fram igen efter att ha legat oanvänd i några månader. Men helt plötsligt håller han på med den mycket igen och ser så nöjd ut. Han försöker slå rekord....




Sen ville han bada... Mannen fyllde poolen i förrgår och den har redan hunnit bli badvänlig i temperaturen. Så  där fick jag vackert sitta med i det gassande solskenet med min lätt febriga kropp - inte så skönt, men är man assistent så är man.... Annars hade jag tänkt att enbart vara i skuggan idag för det blir inte bra för min temp att vara utsatt för solgass.



Det var alltså poolen vi skulle ha mannens bygge till, om ni kommer ihåg att han började snickra på nåt för ett tag sen, och nu är det alltså klart! :)


Helt perfekt för ändamålet blev det! Det ligger helt i söderläge så poolen får så mycket sol som möjligt på sig. Eftersom vi inte åker till badstranden med Turbo så är detta ett perfekt alternativ. Här kan han bada och plaska precis som han vill och blir inte störd eller oroad av andra och vi behöver inte heller ta hänsyn till någon annan utan kan (nästan) helt koppla av. Underbart!

Nu tänker jag sätta igång med fredagsmyset och korka upp en flaska rosé, eller skruva upp om jag ska vara noga ;) Måste testa om en iskall dryck kan kyla ner mig lite.... ☺



Kram på er därute i sommarvärmen ♥

2 kommentarer:

mamma Z sa...

Men vad härligt med egen pool :-) Förstår att den måste ha varit saknad! Å ni vuxna kanske kommer i den med?? för ni är väl inte bara vinterbadare väl??

Hoppas formkurvan håller i sig gällande sonen och att du också snart hittar den..
Måste säga att de är en riktig romantiker till man du har åxå..

KRAMEN

Tina sa...

Åh vad fint det blev med poolen ! Toppen att han gillar att bada !
Nu måste din feber ge sig också, rosé hjälper säkert ! Gott om inte annat :) ! Måtte lugnet vara kvar för att stanna hos er.... Kramar