torsdag 17 maj 2012

Lite lediga

Nu är vi inne i några dagars ledighet. Gårdagskvällen funkade bra med Turbo, men det märktes att han var trött och han somnade tidigare än vad jag trodde han skulle göra.
I morse var det som vanligt - ingen hit när vi är hemma alla tre på helgmornar. Assistent N skulle komma kl 11 och det blev en lång väntan för Turbo. Och när han väntar på nåt kul så svämmar känslorna lätt över. Så när väl N kom hit så var Turbo lite småsur... men det gick ju snabbt över när de kommit igång med sitt.

N fick vara hos Turbo extra länge idag eftersom det är helg och ledigt från skolan. Jag och mannen åkte iväg för några timmar. Vi åkte in till stan och shoppade lite. Behövde köpa lite lampor till förråd m m nu när vi får i ordning elen och ledningar blir framdragna dit vi vill. När vi ändå var i farten och handlade så passade jag på att köpa lite T-shirtar till Turbo också. Det går åt lite såna eftersom han tuggar på dem och det blir stora hål i dem. Inte så snyggt att gå omkring så...








En ny klocka till köket behövde vi också införskaffa. De vi haft innan har Turbo haft sönder när han varit sur. De har suttit ovanför en dörr i köket. Eftersom han är så lång så når han ju dit upp hur lätt som helst. Nu  tröttnade vi på att klockorna aldrig får vara ifred så nu var det dags att anpassa läget och köpa en ny som fick plats på ett ställe där man inte är i närheten av - ovanför fönstret vid en bänk i stället. Här får man anpassa allt efter att behoven dyker upp och det mesta går ju att lösa. Så nu hoppas vi att den nya får vara ifred...




När vi shoppat klart tog vi en sväng till djurparken. Vädret var inte det bästa men det hade kunnat vara sämre också. Vi tog skydd medan regnskurarna passerade över oss. Sen kunde vi ut och fota igen när det höll uppe. Förra året tror jag det var, så byggde man om björnanläggningen i parken och den blev fantastiskt fin. Jag gick förbi en familj som tyckte att detta var bra mycket bättre än Orsa björnpark! Det tycker jag låter som ett väldigt bra betyg! Och björnarna var faktiskt roliga idag, de var mycket aktiva både på land och i vattnet. Ungarna var väl inte riktigt sams så det blev nån rak höger lite här och där. Här fångade jag en kram, men den var väl inte så kärvänlig som man kan tro ;)



Det var allt för idag, det börjar röra sig lite oroligt här så jag får väl vända min koncentration åt ett annat håll har jag en känsla av.

Kram på er ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Fiffigt av er, det där med klockan. Nej du, det finns inget osm väntans tider det håller vi nog alla med om som lever med eller i näreten av någon med NPF ;)
Då gäller det att tassa tyst!!
Det låter som ni haft en bra dag, iallafall mellan skurarna :)
Kram och ha en fin fortsättning på helgen//Lena